@alcatraz ben de bulamıyorum 😁
Bir de @HolySpectre baksın olmazsa @Küboo bulur o kaybolan her şeyi buluyor (ben aşiri üşengecim)
Geçenlerde ben de bir konu kaybettim günlerce aradım aradım...
@Küboo buldu
kendi kendime takılacağım bi alana yönlendirin oraya açayım o zman ? günlük tarzı yok mu ?@alcatraz ben sildim. Konunun amacı belli değil, bölüm yanlış ve o minvalde zibilyon tane konu mevcut.
Blogsal bölümüne kendine ait bir konu açabilirsinkendi kendime takılacağım bi alana yönlendirin oraya açayım o zman ? günlük tarzı yok mu ?
e bari oraya taşıyaydın reisBlogsal bölümüne kendine ait bir konu açabilirsin
konuşalım :=) ben yenilmesinede razıyım ara sıra fransızlara ayrı bir sempatim var :)iki maç kaybedince tekrar konuşalım
Sergene bile tahammül edemediniz bu adama mı tahammül edeceksiniz... Fransız mı? ögghhkonuşalım :=) ben yenilmesinede razıyım ara sıra fransızlara ayrı bir sempatim var :)
sergen olayı tamamen sevmediğimiz başkanın harcaması onuda harcayacağımız günler gelicekSergene bile tahammül edemediniz bu adama mı tahammül edeceksiniz... Fransız mı? ögghh
Bu ülkede taraftar baskısı ile yönetim gönderebilecek tek taraftar Galatasaray'da var maalesef canım ya.sergen olayı tamamen sevmediğimiz başkanın harcaması onuda harcayacağımız günler gelicek
ismael ve rosier şuan gözdelerim![]()
yaaaa ldkldskflkd güldürme beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii biz çok yönetim gönderdik gs miş peh peh çdlfşlsdfşldsşflşdlsfşdlfşsdlöfBu ülkede taraftar baskısı ile yönetim gönderebilecek tek taraftar Galatasaray'da var maalesef canım ya.
kimi gönderdiniz ?yaaaa ldkldskflkd güldürme beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii biz çok yönetim gönderdik gs miş peh peh çdlfşlsdfşldsşflşdlsfşdlfşsdlöf
ben hatırlıyorum kanks, forum oyunlarındaydıhatırlamıyorum da boşver. bi ara tekrar denerim. arattım formda bulamadım profilimden de bulamadım. bildirim vardı orada da yok. ilerleyen günlerde bakarız salla![]()
Yenisi alman lazım alın verin ekonomiye can verinsobam çalışmıyor ya durduk yere .s.s seneye napcam ben .s.s
sırf merakımdan baktım 6789 lira diyor :zönkyani: şaka olmalı, çünkü 300 lira civarı bişeye almıştım ben bunu 2018de .s.sYenisi alman lazım alın verin ekonomiye can verin
Ahhh ahhh çiçeğim hayat çok pahalı çay simit hesabı ekonomi yapılırken zaruri acil ihtiyaçlari da düşünebilen ay neyse simdi siyaset yapmayımsırf merakımdan baktım 6789 lira diyor :zönkyani: şaka olmalı, çünkü 300 lira civarı bişeye almıştım ben bunu 2018de .s.s
snn yüzünden olduben hatırlıyorum kanks, forum oyunlarındaydı
acın, acımdır....
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.