Sizin konuya vakıf olduğunuzu düşünerek etiket yapmıştım.orhan veli'nin sessiz gemisinden başka şiir bilmem ama söylediklerinizden yola çıkarak umarım "sessiz gemi" onundur diyorum. Bu eser de şaibeli mi acaba ? Görünüşe göre vakıf oldğunuz bir konu.
Ömür de bitiyor çiçeğimBugün biter mi?
Geçip gidiyor her şey.Ömür de bitiyor çiçeğim
Özendim gidiyim de izleyim bitmediyseesra erolda kadının teki kocası onu aldatıyor diye tavuğuyla horozuyla yatıyormuş, esra erol da horoz yatmaz ki ona sarılmaz ki falan diyo
bi de nimet var kayınvalidesi çılgınlar gibi gelinini döndürmeye çalışıyoallam ne kafalar var yarabbiii
Hemen bitiyo yaa .s.s ya da ben sonuna yetişiyorummÖzendim gidiyim de izleyim bitmediyse
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.