İçinden Geçeni Söyle

pumpkin🌸

kabaktan dönenin kaşığı kırılsın
Elmas Üye
Ahhh ahhh çiçeğim hayat çok pahalı çay simit hesabı ekonomi yapılırken zaruri acil ihtiyaçlari da düşünebilen ay neyse simdi siyaset yapmayım
yaa çok sinir oldum şu an 26 kasım 2018de 315,27 kuruşa aldığım ürün aynı sitede nasıl bi artış göstermiş olabilir aklım almıyor. başka sitelere de baktım aynı 3-5 katına alıştık da kaç katı olduğunu hesaplayamıyorum şu an .s.s

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Ramazan dolayısıyla mı böyle sessiz ben de düşünmüyor değilim artık neşeli günaydinlar çilek kokulu öpücükler yok @döngüsel

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
bişi yazmıosun. seni bi şekilde bulaştırmam lazımdı. üzgünüm.. :T: niye aktif dğeilsin sen ?Ğ
Bi an kafamdan o kadar çok şey geçti ki! Başka nerede harf yutuyorum acabadan, kimbilir nerede yazdıklarımdan nasıl anlamlar çıktılara kadar... Of.
Biraz daha geç yazsan stres tavan yapacaktı.: ))))

Site açık, yüzbin tane sekme arasında. Bildirim gelince bakıyorum buraya.

pumpkin🌸

Elmas Üye

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Ramazan dolayısıyla mı böyle sessiz ben de düşünmüyor değilim artık neşeli günaydinlar çilek kokulu öpücükler yok @döngüsel
Sanki tek benim bu halde.
Herkes böyle canımcım. Bulaşıyor bir şekilde hepimize.
İlk kim bozdu havasını, onu bulup ona yüklenelim.: )

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
yaa çok sinir oldum şu an 26 kasım 2018de 315,27 kuruşa aldığım ürün aynı sitede nasıl bi artış göstermiş olabilir aklım almıyor. başka sitelere de baktım aynı 3-5 katına alıştık da kaç katı olduğunu hesaplayamıyorum şu an .s.s

Dış güçlerin filan oyunu değil Bi ekonomi bu kadar sallanmaz istikrarlı bir gidiş gözlemleyemiyorum umarım beyaz eşyalarına bir şey olmaz

Ben mesela arada buzdolabı ile konuşuyorum güzel kızım emektarım ne olursun sana bir şey olmasın diyorum

Geçen bulaşik makinesi Bi durdu filan küstüm ona düzeldi

Duygusal bağ kur kero mm yoksa dolar kuruna endeksi hayatlar bizi yer mağlup oluruz

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
Sanki tek benim bu halde.
Herkes böyle canımcım. Bulaşıyor bir şekilde hepimize.
İlk kim bozdu havasını, onu bulup ona yüklenelim.: )
Kimseye de suç atamiyorum galiba ben bozdum jfjdj ekrana bakacak dermanım olmuyor bazen

pumpkin🌸

Elmas Üye
Dış güçlerin filan oyunu değil Bi ekonomi bu kadar sallanmaz istikrarlı bir gidiş gözlemleyemiyorum umarım beyaz eşyalarına bir şey olmaz

Ben mesela arada buzdolabı ile konuşuyorum güzel kızım emektarım ne olursun sana bir şey olmasın diyorum

Geçen bulaşik makinesi Bi durdu filan küstüm ona düzeldi

Duygusal bağ kur kero mm yoksa dolar kuruna endeksi hayatlar bizi yer mağlup oluruz
ya birkaç gün önce akşam kullanmıştım bişeyi yoktu yatmadan kapattım hatta. sonra dün akşam iftardan sonra biraz üşüdüm çalışmadı priz değiştiriyorum baya uğraştım olmadı. uykum var yatayım sonra düzelir belki dedim :honk: işten gelince baktım yok biraz kurcaladım, elektrik bağlantısında sıkıntı var sanırım. götüreyim tamir ettireyim bari, yani mecbur ettircem yenisini alamam almamalıyım .s.s
dıj güjlere de böle ekonomiye de vurayım harbiden yaa .s.s
geçen hesapladım gayet düşük maaşla başladığım ilk işimde şu anki maaşımla alabildiğim çeyrek altınların neredeyse iki katını alıyordum .s.s yaşamıyoruz ya resmen hayatta kalmaya çalışıyoruz....

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
ya birkaç gün önce akşam kullanmıştım bişeyi yoktu yatmadan kapattım hatta. sonra dün akşam iftardan sonra biraz üşüdüm çalışmadı priz değiştiriyorum baya uğraştım olmadı. uykum var yatayım sonra düzelir belki dedim :honk: işten gelince baktım yok biraz kurcaladım, elektrik bağlantısında sıkıntı var sanırım. götüreyim tamir ettireyim bari, yani mecbur ettircem yenisini alamam almamalıyım .s.s
dıj güjlere de böle ekonomiye de vurayım harbiden yaa .s.s
geçen hesapladım gayet düşük maaşla başladığım ilk işimde şu anki maaşımla alabildiğim çeyrek altınların neredeyse iki katını alıyordum .s.s yaşamıyoruz ya resmen hayatta kalmaya çalışıyoruz....
Elektronik eşyanın tamiri den çok korkuyorum

Elemanlar bunu at yaramaz artık yedek parçasına yenisinin ilk taksidini ödersin diyorlar

Umarım minnacık bir hasardır @CipraLex usta anlar belki bilirkişi sonuçta

pumpkin🌸

Elmas Üye
Elektronik eşyanın tamiri den çok korkuyorum

Elemanlar bunu at yaramaz artık yedek parçasına yenisinin ilk taksidini ödersin diyorlar

Umarım minnacık bir hasardır @CipraLex usta anlar belki bilirkişi sonuçta
@CipraLex benim ilk yardım çekicim resmen ya bundan da anlarsa o anlar zaten :dyg:
sinirden gülüyorum artık, hesapladım 21.5 katına çıkmış :honk:
zamanında bu sobaya yatırım yapmış olsaydım şu an voleyi vurmuştum, vizyonsuzsun keroo :honk:

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
@CipraLex benim ilk yardım çekicim resmen ya bundan da anlarsa o anlar zaten :dyg:
sinirden gülüyorum artık, hesapladım 21.5 katına çıkmış :honk:
zamanında bu sobaya yatırım yapmış olsaydım şu an voleyi vurmuştum, vizyonsuzsun keroo :honk:
Yani bence anlar gibi en azından neresinde ne arıza var onu söyler belki ona göre tamir ettirirsin yakında olsa gelip tamir eder öyle de Yüce gönüllü

pumpkin🌸

Elmas Üye
Yani bence anlar gibi en azından neresinde ne arıza var onu söyler belki ona göre tamir ettirirsin yakında olsa gelip tamir eder öyle de Yüce gönüllü
elektrik bağlantısında temassızlık var .s.s bastırınca üstünden bi kere ışıkları yandı, sonra yanmadı .s.s teknik servisten kankiler edinmeliyim.....

alcatraz

🍻
Elmas Üye
kendisi olduğunun hala farkında değil, sağa sola bulaştırmaya çalışıyor şu çocuğa biri form değil forum olduğunu öğretsin, ben öğretemedim yıllardır :honk:

böyle olacağını bileydim, öyle yapar mıydım kankss :(((
form ye form da kal kanks fazla agresifsin laskdsakld

Bi an kafamdan o kadar çok şey geçti ki! Başka nerede harf yutuyorum acabadan, kimbilir nerede yazdıklarımdan nasıl anlamlar çıktılara kadar... Of.
Biraz daha geç yazsan stres tavan yapacaktı.: ))))

Site açık, yüzbin tane sekme arasında. Bildirim gelince bakıyorum buraya.
bu kadar kolay stres olan biri misin ?
o zaman bol bol bildirim atayım sana ? :T:

Üst Alt