sanırım :)ben tiktokun çocuk bölümünde takılıom galiba
sanırım :)ben tiktokun çocuk bölümünde takılıom galiba
Valla o kadarını bilemem, ben instayı bile milyon yılda bir açıp bakarım arada fotoğraf atarsam atarım. Arada görüyorum youtube de falan çıkıyor önüme tiktok videoları hepsi öyle manyak değil adam gibi içerik üretende var ama o saydıkların popüler olmanın kolay yolu olduğu için onlar daha çok rağbet görüyor.Tabi ki de haklısın bu konuda. benim demek istediğim aslında şuydu orada hiç yararlı bilgi namına bir şey yok. canlı yayınlardan hediyeler altınlar isteyip para kazanma yeri olmuş orası tabi başka boyutları da var tam söyleyemiyorum burada.
tamamen çöp de denilemez ama salakça z kuşağı içeriklerinin fazlaca bulunduğunu da kabul etmek lazımValla o kadarını bilemem, ben instayı bile milyon yılda bir açıp bakarım arada fotoğraf atarsam atarım. Arada görüyorum youtube de falan çıkıyor önüme tiktok videoları hepsi öyle manyak değil adam gibi içerik üretende var ama o saydıkların popüler olmanın kolay yolu olduğu için onlar daha çok rağbet görüyor.
varsa bile çok nadir vardır.Valla o kadarını bilemem, ben instayı bile milyon yılda bir açıp bakarım arada fotoğraf atarsam atarım. Arada görüyorum youtube de falan çıkıyor önüme tiktok videoları hepsi öyle manyak değil adam gibi içerik üretende var ama o saydıkların popüler olmanın kolay yolu olduğu için onlar daha çok rağbet görüyor.
Benim deCanım tatlı çekiyorrrr…
Olurmu ki
Olurmu ki
Jsksjs yaorak büyükParmağımdan kalın be o
Minnak yapraktan neden yapmıyor kiJsksjs yaorak büyükben bayadir sarmiyorum ya, ama bu iki üc kez izleyince gercekten zahmeti gibi geldi bana da @Chen
Büyük olan ne kız ne yazdın oraya kkfdJsksjs yaorak büyükben bayadir sarmiyorum ya, ama bu iki üc kez izleyince gercekten zahmeti gibi geldi bana da @Chen
Yaprak yaw dksjs p ile o yan yana benim klavyede jsksjsBüyük olan ne kız ne yazdın oraya kkfd
İyi ki ortalarında r yok klavyendeYaprak yaw dksjs p ile o yan yana benim klavyede jsksjs
İyi ki ortalarında r yok klavyende
Şlkşlkşlkşlk
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.