rusçayı öğrenince rus kız profili açar mükemmel rusçanla da sen onları trollersin dert ettiğin şeye bak.......rusça kursuna gidiyorum derken trollüyorum sanmışlar .s.s
çok mutsuz oldummm
rusçayı öğrenince rus kız profili açar mükemmel rusçanla da sen onları trollersin dert ettiğin şeye bak.......rusça kursuna gidiyorum derken trollüyorum sanmışlar .s.s
çok mutsuz oldummm
vizyon desen vaarrrrusçayı öğrenince rus kız profili açar mükemmel rusçanla da sen onları trollersin dert ettiğin şeye bak.......
Üyelerimize her konuda destek veriyoruz bizde böyle bir yönetimiz.....vizyon desen vaarrrçok mutlu oldum şu annn
forumlar 2ye ayrılır; forumsal ve diğerleriÜyelerimize her konuda destek veriyoruz bizde böyle bir yönetimiz.....
takma bazen eski yorumlarimi görünce bende öyle düsünüyorum ksjkfj bide konular hortluyor ya pehAğır saçmalamışım, tam bir rezalet.
Sindirim sorunları yaşıyorum şu an o yazılar için.: )))))))))))takma bazen eski yorumlarimi görünce bende öyle düsünüyorum ksjkfj bide konular hortluyor ya peh![]()
İlgilenek mi napak ayaklarına masaj mı yapalım yemeğini mi hazırlayalım evi mi temizleyelim...!iftara daha çok vardııı .s.s
benle ilgilenin yaa
ev temiz temizlik yaptımİlgilenek mi napak ayaklarına masaj mı yapalım yemeğini mi hazırlayalım evi mi temizleyelim...!
Ayrıca iftara harbiden daha çok var. Yarın akşam saat kaçta acaba ilk iftar..![]()
Arkadaşım benle ilgilenin deyip kenara çekilmek nedir?ev temiz temizlik yaptımsaat 7.30 olcak iftar galiba yemek yapcam ama ona da erken 6ya kadar oyalanmam lazım benim, benle ilgileninnn
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.