benimle ilgilen.......bugün ne çok ilgilendiniz benimle
bu ilgi altında boğuluyorum arkadaşlar bu kadar ilgilenmeyinn
neyse 21 dk kalmış![]()
tamam sendeyiz dile bizden ne dilersennnbenimle ilgilen.......
ne dilersem yerine getirecek misin?tamam sendeyiz dile bizden ne dilersennn
yapılabilir makul şeyleri evetne dilersem yerine getirecek misin?
fotile bizi kerolayn.yapılabilir makul şeyleri evet
bu mu yaniifotile bizi kerolayn.

yok sen birden öyle sorunca merakımız giderilsin istedim yoksa ilgiye ihtiyacım yok pek asljkdasljkdbu mu yanii
beklediğin ilgi foti mi![]()
sanırım bu forumda ilgiye ihtiyaç duyan tek canlı benim ve siz de benle ilgilenmiyosunuzzzzyok sen birden öyle sorunca merakımız giderilsin istedim yoksa ilgiye ihtiyacım yok pek asljkdasljkd
iyi olmayı geçtima rtık dünya sağlık örgütüne göre ben sağlıklı değilim@keroLayn iyi misin kuzum?

Asıl sen iyi misin? merak ettim... dedim kelimelerin içinde kayboldu sanırım..........@keroLayn iyi misin kuzum?
İyiyim, sağolasın. Kafam fazlaca bulanmış meğer.: ))))Asıl sen iyi misin? merak ettim... dedim kelimelerin içinde kayboldu sanırım..........
bi de tereİçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.