hiç iyi değilim .s.sArkadaşım benle ilgilenin deyip kenara çekilmek nedir?
Tamam dur ilgilenelim. Nasılsın iyimisin? Halin hatırın yerinde mi?
oturup 3 gün 3 gece ağlamak istiyorum .s.s
hiç iyi değilim .s.sArkadaşım benle ilgilenin deyip kenara çekilmek nedir?
Tamam dur ilgilenelim. Nasılsın iyimisin? Halin hatırın yerinde mi?
ben seni dün iyi etmedim mi ya?hiç iyi değilim .s.s
Az değil mi yaa 3 gün 3 gece. Gerçi az sayılmaz. Ozmos ile damla damla akvaryum dolduruluyor yarısı sürede..hiç iyi değilim .s.s
öle bi çaban mı vardı .s.sben seni dün iyi etmedim mi ya?
o çok düşündüm de en çok 24 saat aralıksız ağlayabiliyom benAz değil mi yaa 3 gün 3 gece. Gerçi az sayılmaz. Ozmos ile damla damla akvaryum dolduruluyor yarısı sürede..![]()
sonra ara ara bi hafta daha devam ediyo artçıları 
Senin alacağın herife Allah güç guvvet sabır ihsan eylesin. AMİNöle bi çaban mı vardı .s.s
o çok düşündüm de en çok 24 saat aralıksız ağlayabiliyom bensonra ara ara bi hafta daha devam ediyo artçıları
![]()
ne alakası vaarrSenin alacağın herife Allah güç guvvet sabır ihsan eylesin. AMİN

vay be nankör...öle bi çaban mı vardı .s.s
Nasıl ne alakası var adam seni üzecek eninde sonunda bi başlıycan bir hafta. Töbeler olsun..ne alakası vaarr
konumuz bu mu şimdi![]()
konumuz ben çok mutsuzummmmmmNasıl ne alakası var adam seni üzecek eninde sonunda bi başlıycan bir hafta. Töbeler olsun..
Konumuz neydi bu arada. Daha doğrusu konu var mıydı?
Cipralex almaya başla diycem kafaya hiç bişi takmazsın ama bu tür ilaçlar doktor kontrolü olmadan kullanılmaz..!konumuz ben çok mutsuzummmmmm
bi ara lustral kullanmıştım ben, inanılmaz iyi geldi bana sonra doktorum bıraktırmıştı. ama sanki kafamda bişiler eskisi gibi değilmiş gibi geliyo .s.s o yüzden kullanamam, bahar geldi artık ben kendi kendime terapi yaparım şu oruçluğa alışalım daCipralex almaya başla diycem kafaya hiç bişi takmazsın ama bu tür ilaçlar doktor kontrolü olmadan kullanılmaz..!

Kendi kendine halledebiliyorsan ne mutlu sana. İlaçlar sıkıntı. Yan bina yansa aman bana mı yanıyor diyorsun...bi ara lustral kullanmıştım ben, inanılmaz iyi geldi bana sonra doktorum bıraktırmıştı. ama sanki kafamda bişiler eskisi gibi değilmiş gibi geliyo .s.s o yüzden kullanamam, bahar geldi artık ben kendi kendime terapi yaparım şu oruçluğa alışalım da![]()
yok yaa o kadar da değilKendi kendine halledebiliyorsan ne mutlu sana. İlaçlar sıkıntı. Yan bina yansa aman bana mı yanıyor diyorsun...![]()

paran var mı? süreci hızlandırabilirim.....ne zaman altın olcamm![]()
2.500 mesajda altın olacaksınnne zaman altın olcamm![]()
nası yaa altın olunca siz bana ödeme yapmıyo musunuz???paran var mı? süreci hızlandırabilirim.....
2.500 mesajda altın olacaksınn

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.