https://streetartutopia.com/2022/03...To---scEpJddRdwWaGvMh7AS91UAwEzdyp17NHDtB_GW0Bu küçük fareyi çizen kim acaba @Bel far niente kaldirima filan da aynı fareyi çiziyor bulursan paylaşim misin takip edelim
https://streetartutopia.com/2022/03...To---scEpJddRdwWaGvMh7AS91UAwEzdyp17NHDtB_GW0Bu küçük fareyi çizen kim acaba @Bel far niente kaldirima filan da aynı fareyi çiziyor bulursan paylaşim misin takip edelim
Bende de var o ama erteledikçe birikiyor birikiyor, tüm enerjim bitiyor sonra. Aklıma geldiği an yapmaya çalışıyorum, bu sefer de çok yoruluyorum.: )))))))Bişi yapmak için neden bulmaya çalişiyorum Bi üşeniyorum Bi üşeniyorum anlatamam
İnstagramda daha çok sey paylaşmış buldum onuu teşekkür ederim kahramanim
Ya @Chen e bakmışımdir ya @Küboo ya @Başak geliyor mu acaba 😁Girmiş de Bi tanıdığı bakıp çıkmış
Hangi insanın kalbi girdiği halde selam vermeden çıkmaya dayanır yazıklar olsun.... @Lastearth kfkdk
Vaysss düşsün tabi ya beni beklicekOnsuz da düşer dalından yapraklar
🚬
Höööhöö domuşuk 🤣Ben diyom benide sallamiyorlar sen gel diyom, kendi kendime takiliyom diyom höööhööö diyo
Höööhöö domuşuk 🤣
İlgilenmiyorsun ondan 😁@Lastearth bizim davet ettiklerimiz bi kac dk durup kaçıyor, neden acaba?
Ne demek ben de bilmiyorum 😁 geniş ailede kullanılıyordu 🤣 sensin şişko fit bir bedene sahibim bı kere 😂Domuşuk şişko mu demek? Eger öyleyse sensin o dhskbsjsjw
Ne demek ben de bilmiyorum 😁 geniş ailede kullanılıyordu 🤣 sensin şişko fit bir bedene sahibim bı kere 😂
Aferin yola gel 😂domuşuk
Somurtkan, asık suratlı.
domuşuk
Asık yüzlü.
ikimize de uymuyormus ksjkjsf iyi be fitmis, pardon laf etmedik vücuduna lksjdlfj
Aferin yola gel 😂
Bahhh lanli kumlu konusuyo bı de 😁 saplaaa yicenlaaan kjlksfdjsklf
Başak gelmiyor
Izgara kanataçım aç ne yesek
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.