KüserimGiderim 😒
KüserimGiderim 😒
Sezon olarak hatırlamıyorum tam şu sezon çok iyiydi diye ama, Doakes ile olan bölümler iyiydi ondan sonra şu gay ukraynalı ile olan bölümler iyiydi. Genel olarak çok iyiydi dizi ya ama bir türlü güzel final yapamadılar, gerçi son final diğerine göre daha iyiydi.Boşver bunları.
Aklıma gelmişken sorayım, Dexter'ın en sevdiğin sezonu hangisiydi?
Bı bıçakla bı sözle sürekli tehdit ediliyorum ama 🙄🤣Küserim
O kısım biraz karışık. Son sezonu izlemeseydim diziye hiç başlamazdım, tamamen kendiliğinden gelişen bir durum oldu.Spoiler verdim diye üzüleceğimde anacım sende çok garip bi insansın son sezondan başlayıp başa dönmüşsün pek üzülemiyorum da.....................
Ted Lasso da bi dart sahnesi vardı peki oraya geldin mi?
İzlediğin zaman gel konuşalım, o sahneyi ben çok seviyorum hatta şu sözü çok sevdim.O kısım biraz karışık. Son sezonu izlemeseydim diziye hiç başlamazdım, tamamen kendiliğinden gelişen bir durum oldu.
Dediğin kısma gelmedim. 8'in 1'indeymiş. Yarın izlemiş olurum.: )
Kurabiye canavarı gibi olmuş bu eklediğin.ddd@döngüsel tepkilere bak bakalım istediğin gibi olmuş mu 🤪
30 TL uygun. Sen tarhananin yapildigi malzemelerin fiyatini bir arastirsana...Yarım kilo tarhanaya 30 TL verdim, bu yaz üşenmeyip kendim yapacağım.
Yazın o fiyatlar düşecek. Yapması zahmetli geliyor, yoksa yapılmayacak şey değil.30 TL uygun. Sen tarhananin yapildigi malzemelerin fiyatini bir arastirsana...
Harcanan emegi saymiyorum bile...
Mutlaka dusecek. O yuzden yazin almakta fayda var. Su ara almak mantikli degil. Cunku yapanda piyasa fiyati arastirmasi yapip benim aldigim su olmus o yuzden su kadara satarim diyerek satiyor. Hakli mi? Tartisilir...Yazın o fiyatlar düşecek. Yapması zahmetli geliyor, yoksa yapılmayacak şey değil.
Striptiz bile elden gidiyeahBana bundan alsana...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.