Izgara kanat
Löp löp..Ayy nasıl yenir o ya jdkxk
Hayırdır hacım. Bu arada ben bu düsturu 41 yıldır uyguluyorum. Kafam rahat..Bir insana değer veriyorsunuz ama o sizi sizin onu sevdiğiniz kadar sevemiyor, hatta yanına bile yaklaşamıyorsa kimsenin size kendinizi değersiz hissettirmesine izin vermeyin o insanları hayatınızdan çıkarın. Üstünüzden büyük bir yük kalkacaktır, bu soktumun yalan dünyasında insanlar, annesini, babasını hatta ve hatta evlatlarını kaybedip yaşamaya devam etmek zorunda kalıyor. O yüzden ben onsuz yapamam kafasında olmayın, hayat yarın daha iyi birisini karşınıza çıkarır sonra ben kendime neden bu kadar zaman işkence etmişim dersiniz. Kendinizi her şeyden ve herkesten çok sevin.
Üzdüler mi seni bel farBir insana değer veriyorsunuz ama o sizi sizin onu sevdiğiniz kadar sevemiyor, hatta yanına bile yaklaşamıyorsa kimsenin size kendinizi değersiz hissettirmesine izin vermeyin o insanları hayatınızdan çıkarın. Üstünüzden büyük bir yük kalkacaktır, bu soktumun yalan dünyasında insanlar, annesini, babasını hatta ve hatta evlatlarını kaybedip yaşamaya devam etmek zorunda kalıyor. O yüzden ben onsuz yapamam kafasında olmayın, hayat yarın daha iyi birisini karşınıza çıkarır sonra ben kendime neden bu kadar zaman işkence etmişim dersiniz. Kendinizi her şeyden ve herkesten çok sevin.
Tehdit mi 🙄
EvetTehdit mi 🙄
Giderim 😒
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.