Gecen hafta ataydin ya bunu delikanli
Geliyorum bekle dedim, gidiyorum görüşürüz dedin :/Gecen hafta ataydin ya bunu delikanli
Bir daha geleceğimi sanmıyorum. Antropoloji dersi için geziye gelmiştik. Oradan Hattuşa falan ne kadar yer varsa gitmiştik. 50 TL verdiğimizi hatırlıyorum. 1 gece kalmalı.Ankara kalesi evet. Gece güzel ama soğuk, bu fotoğrafı çektiğimde kıştı daha da soğuktu ve esiyordu ama güneş batarken çıkarsan güzel oluyor.
O zaman yerden Bi taş al ve taş atHsksjkss utangacim ben yapamam desem inanmicaksiniz ama kanitlayamicamda dhdjjsks
O zaman yerden Bi taş al ve taş at
Erkekler de dikkat çekmek için çok saçma seyler yaptiğindan garipsemezler bence
Evet keşke Muğla da olsamSen İstanbul'da mısın @Chen?
O şekilde çıkılan geziler hiç eğlenceli olmuyor maalesef, insan nereye ne zaman gitmesi gerektiğini canı ne zaman sıkılırsa o zaman orayı terk etmesi gerektiğini falan kendisi seçmeli.Bir daha geleceğimi sanmıyorum. Antropoloji dersi için geziye gelmiştik. Oradan Hattuşa falan ne kadar yer varsa gitmiştik. 50 TL verdiğimizi hatırlıyorum. 1 gece kalmalı.
Vay be... Şimdikiler kaça gidiyor bu gezilere acaba?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.