Yoo gitmişsin bak yine yoksunYo gitmedim
Uzman gözüyle yorum :)survivorda verilen kiloları sölediler. batuhan şu an 68 kiloymuş. bir erkeğin batuhan gibi görünebilmesi ve 68 kilo olabilmesi için 1.50 falan olması lazımadem de 75 kiloymuş .s.s yemedim hiçbirini... yer mi gözüyle insanları tartan anadolu çocuğu
![]()
sonra baktım oğlanın boyu 1.82ymiş .s.s 65 kiloda o kadar yapılı durması bana çok gerçekçi gelmedi .s.sUzman gözüyle yorum :)
Az daha zorlasan kütle yap endeksi filan yapacaksınsonra baktım oğlanın boyu 1.82ymiş .s.s 65 kiloda o kadar yapılı durması bana çok gerçekçi gelmedi .s.s
kütle yap endeksi ne yaa şu an saat 6ya kadar beyin aktivitem minimum seviyede olcakAz daha zorlasan kütle yap endeksi filan yapacaksın
Ben yapıom onu bolca kebap alkolkütle yap endeksi ne yaa şu an saat 6ya kadar beyin aktivitem minimum seviyede olcak![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.