Beni tanıyormuş kesin“Duygularımla hareket edince acı çekiyorum. Mantığımla hareket edince de hayattan zevk almıyorum...''
(How I Met Your Mother)
Beni tanıyormuş kesin“Duygularımla hareket edince acı çekiyorum. Mantığımla hareket edince de hayattan zevk almıyorum...''
(How I Met Your Mother)
Nasılsın bugün?Ve aleykümselam çiçeğim
İyiyim çiçeğim termosa çay doldurup çıkacağim biraz sen nasılsınNasılsın bugün?
Süpper, havalar böyle olunca (güneşli) içim kıpır kıpır oluyor.: )))İyiyim çiçeğim termosa çay doldurup çıkacağim biraz sen nasılsın
Bende cikcam azcik adim sayimi arttirayimİyiyim çiçeğim termosa çay doldurup çıkacağim biraz sen nasılsın
Gelsene bizimle birlikte çıkalımArada uğrayın buraya, sıkılırım ben.: )))
Yakışıklı görürsen omuz atBende cikcam azcik adim sayimi arttirayim
Sen gel beybi. Deniz, doğa, temiz hava, sıcacık insanlar... Her şey burada.Gelsene bizimle birlikte çıkalım
Yakışıklı görürsen omuz at
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.