Reis siz niye okuyabilesiniz ki?sonucu nereye yazcan kral ? bizde okuyabiliyor muyuz ?
Reis siz niye okuyabilesiniz ki?sonucu nereye yazcan kral ? bizde okuyabiliyor muyuz ?
chen'i tehdit eden bi durum varsa müdahale edebilelim diye merak ettimReis siz niye okuyabilesiniz ki?![]()
Özelden istiyosan sen de yolla bakarız
Allahım ne kadar da kişisel verilerin gizliliğine önem veren bir falcı 😍Reis siz niye okuyabilesiniz ki?![]()
Özelden istiyosan sen de yolla bakarız
Dur kalkıp bi kahve yapıyım yaa kitap okuyacaktım iyi ki bakmışım @Eru gelmiş
Allahım ne kadar da kişisel verilerin gizliliğine önem veren bir falcı 😍
kvkk her şeydirAllahım ne kadar da kişisel verilerin gizliliğine önem veren bir falcı 😍
Para var o işte, para. Gururu bırak ticarete dök bu durumu 🤣Yap yap buradaym zabaha gadder.
Dimi ama :ASDAS Adım büyücü üfürükçüye çıkçak anasını satim ya.
Bu arada arkadaşlar ben böyle aşkın ızdırabını he.. Ben bu yaşımda öküz gibi bir adam olarak kahve içip anneme gidip " şu falıma bi baksana" diyemiyorum artık utanıyorum. Nabın edin gidin bana da fal bakan birilerini bulun benim falıma baksın. Yok öyle hep siz hep siz biraz da biz.
Para var o işte, para. Gururu bırak ticarete dök bu durumu 🤣
Kendi falına gelince de annene Didem Ablanın falına bak bir de kendininkini göster 😁 Hem dolandırıcılığı da kıyısından köşesinden deneyimlemiş olursun. Eksik kalmaz 😬
O zaman bu ticari kuruluşun başına onu geçirmen gerekecek. Biz kim köpeğiz de onu dolandıracağız 😂Ben annemi tanıyosam "bu didem hanımın değil" der yemin ederim aSAS
ayak faşisti olabilir aramızdaAyaklara bi bakim zamani yaklasiyoo
ayak faşisti olabilir aramızdayazma öyle şeyler
sonra isterler "bakiimm" diye
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.