@Lavinia `m rengin degismim bebegim : ) Hele sükür ciktin sari seysinden lksdjf : )
Evet ya o neydi öyle çingene sarısı gibi sjdjflsş tüm foruma benden çay tatlı : ) 😄
aynen islatalim biraz : )
Hicte fena olmaz: )Rakıya mı gidiyoruz 😅
Vay arkadaş gına geldi se*s muhabbetlerinden.
Neyin yoksunluğu neyin ıspatı bu kadar 😒
Şimdi nasıl toplayacaksın 😰 offf toparlayınca çok güzel olur ama jfjxjx @dinamickaygısız lazım sanaCanim SIKILDI diye tüm yatak odami döktüm : ) basima is aldim.
Kendime bir gramofon ve plaklar alıp bu şarkıları oradan mı dinlesem 🤔
Şimdi nasıl toplayacaksın 😰 offf toparlayınca çok güzel olur ama jfjxjx @dinamickaygısız lazım sana
Bu benim yaşlılık hayalimdi biliyor musun? Cumbalı bir ev 2 adet berjer 1 gramofon elimizde kahve evinde cumbasında oturup çok uzakları seyrederken biriktirdiğim güzel anılara dalmak... O yüzden çok anı biriktirmek istiyorumGüzel bir ambiente yaparsan mumlu felan.. cizirtiyla muhtesem oluyor. Sarap ac yanina da.
Benim de yapmam lazım hiç canım istemiyor... Dağınık insanım ama dağınıklık hiç sevmem fjxj toplaması çok zor geliyor. Yaparken çok güzel yaparım ama yapması çok zor geliyor jfkxk canım sıkılıyor dağınıklığı görünceAy kimseyi istemiorum basimda ben kendim hallederim : )
artik ortaligi düzenledim, gerisi yarina: )
Bu benim yaşlılık hayalimdi biliyor musun? Cumbalı bir ev 2 adet berjer 1 gramofon elimizde kahve evinde cumbasında oturup çok uzakları seyrederken biriktirdiğim güzel anılara dalmak... O yüzden çok anı biriktirmek istiyorum
Benim de yapmam lazım hiç canım istemiyor... Dağınık insanım ama dağınıklık hiç sevmem fjxj toplaması çok zor geliyor. Yaparken çok güzel yaparım ama yapması çok zor geliyor jfkxk canım sıkılıyor dağınıklığı görünce
Off beni Bi sıkıntı bastı içim daraldı ya sanki kendi işim gibi (çünkü ben de dolabı biraz elden geçirmem lazımbu hafta evdeydim bebegim. Dünyanin isini yaptim : )
bi yatak odam kalmisti , elimde hic gitmemisti : ) düzenli ama öylede birakirsam biliorum ordan burdan birikiyor. karisikligida ben sevmiorum.
Off beni Bi sıkıntı bastı içim daraldı ya sanki kendi işim gibi (çünkü ben de dolabı biraz elden geçirmem lazım
Haftaya annem gelecek ya Zaten her şeyin yerini değiştiriyor kalsın bari mfkxkbir basladin mi pesi gelior cicegim.. bende iste emri vaki yaptim.
Haftaya annem gelecek ya Zaten her şeyin yerini değiştiriyor kalsın bari mfkxk
Bilerek yapıyor sanki bardak alıcam elimi atıyorum cezve
Eşofman alıcam elimi atıyorum başka bir kıyafet fjxj annem gidince bir daha hiçbir şeyin yerini bulamıyorum çünkü üşengecim aramıyorum... Koyduğu kuru yemiş vs varsa aylar sonra bulurum bakarım bozulmuş fkxk
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.