İçinden Geçeni Söyle

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
insanlar bazen daginik yerlerde kendi düzenini kuruyor ama bir söz vardir..

Bir evde iki disi fazladir diye. konu bundan kaynakli : )
Yaaa annemin evine gidince ben düzenliyorum her şeyi kendisi bişey demez ama benim evde benim düzenim olmayınca hayata küsüyorum ne var yani o çay kaşığı 1000 yıl geçse de orada dursun yeri değişince kör oluyorum bulamıyorum 😭

Cherry

Elmas Üye
Yaaa annemin evine gidince ben düzenliyorum her şeyi kendisi bişey demez ama benim evde benim düzenim olmayınca hayata küsüyorum ne var yani o çay kaşığı 1000 yıl geçse de orada dursun yeri değişince kör oluyorum bulamıyorum 😭

belki bak söyle yaparsan hayatin kolaylasir düsüncesinden yapiordur.
Yapicak bisi yok cicegim bosver gönlü olsun. Gidince tekrar eski düzene sokarsin : )

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
belki bak söyle yaparsan hayatin kolaylasir düsüncesinden yapiordur.
Yapicak bisi yok cicegim bosver gönlü olsun. Gidince tekrar eski düzene sokarsin : )
Birgün kadife kaplı mini bir kuranıkerim almış benim tv ünitesine koymuş kağıt bir çanta içinde bende toz alırken abdestsiz dokunmayın diye her defasında kulplardan tutup kenara koyuyorum mobilyalarım tozunu alıp aldığım gibi aldığım yere koyuyorum... Neyseseee aradan yıllar geçti annem geldi aaa bu kuran burda mı kalmış dedi... İçini açtık çantasından hiç mi çıkartmadın kızım dedi mfkx içinden paralar çıktı fjdj😌öyle de emanete sahip çıkar milim yerinden oynatmam

Cherry

Elmas Üye
Birgün kadife kaplı mini bir kuranıkerim almış benim tv ünitesine koymuş kağıt bir çanta içinde bende toz alırken abdestiz dokunmayın diye her defasında kulplardan tutup kenara koyuyorum mobilyalarım tozunu alıp aldığım gibi aldığım yere koyuyorum... Neyseseee aradan yıllar geçti annem geldi aaa bu kuran burda mı kalmış dedi... İçini açtık çantasından hiç mi çıkartmadın kızım dedi mfkx içinden paralar çıktı fjdj😌öyle de emanete sahip çıkar milim yerinden oynatmam

ya ben sana kiyamamm..
Canim benimm : ) ne tatlisiniz.

The

Bronz Üye
Ne olmuş birazcık içtiysek. Bu kadar büyütmeyelim olayııııı.

Fluffy

Tehlikeliyim Diyorum
Elmas Üye
@dinamickaygısız ımm bu şarkı benden sana gelsin. Hani seda sayan dişlekken söylüyordu dönsen bile dönsen bile kulağında çınlasın. Hatta aklına seda gelmişken dudaklarını büzdürüp işaret parmağını yanağına sivri şekilde koyarken gerdan kırdığı gelsin aklına... Büleent Ersoyun yaşlı haliyle tazecik bebeynen su şakası yaptığı klip gelsin aklına :p hani bizim sevdaaaaaaaaaaaaaaaaaaağmuuuuuuaaaaaazzz devirirdi dağları şarkısı :p

SatanistKesenKedi

Gümüş Üye
Uykumun arasında acıktım. Hamile miyim yoksa? Hanım hanım onlar benim yavrularım diyecek miyim sonunda

Raison Detre

Jenseits von Gut und Böse
Altın Üye
1. Büyük Almancı 🆚 Almancı olmayan türk kızı savaşı x te başlamış.

Öfkeliler ve şımarıkların arasında ki versus, yine ikisi arasında bunlar zır cahil diyen aklı başında bir kitle var işte , yüz suları hürmetine gülüp geçiyoruz.

Bunlar ne çirkin ithamlar, ne görgüsüzlük, ne gösteriş.

1. Büyük Almancı 🆚 Almancı olmayan türk kızı savaşı x te başlamış.

Öfkeliler ve şımarıkların arasında ki versus, yine ikisi arasında bunlar zır cahil diyen aklı başında bir kitle var işte , yüz suları hürmetine gülüp geçiyoruz.

Bunlar ne çirkin ithamlar, ne görgüsüzlük, ne gösteriş.

Almacıların ne temizlediği önemli değil aynı işi trde yapıyor insanlar. Bu savaşın fitilini çeken almancılar. Yıllarca onlar gurbetçi diye saygıda kusur edilmedi. Her geldiklerinde üstten bakmaları bitmedi iyi Almanya kötüyse gel diyorsun olmaz diyor. Bu kadar acındırmak olmazki kardeşim
Bakma almancılara sallayan tr kızlarına fırsat verilse vatan aşkını kenara koyup koşa koşa giderler almanyaya oda ayrı muamma
İşleri zorlaştıran şey para para para

The

Bronz Üye
sabah herkes uyurken geziyordum, şimdi herkes sokakta ben uyumuşum 😕

Chen

🇵🇸
Forum Sorumlusu
@Eru neredesin ya falım geldi yine.. Kalkıp kahve yapma üşeniyorum online olunca dürtsene fincanımda neler var

Üst Alt