bu sefer sigara kesmez, damardan alırsın. dikkat etKendime bir gramofon ve plaklar alıp bu şarkıları oradan mı dinlesem 🤔

bu sefer sigara kesmez, damardan alırsın. dikkat etKendime bir gramofon ve plaklar alıp bu şarkıları oradan mı dinlesem 🤔
Nargile de olabilir baaakbu sefer sigara kesmez, damardan alırsın. dikkat et![]()
Yaaa annemin evine gidince ben düzenliyorum her şeyi kendisi bişey demez ama benim evde benim düzenim olmayınca hayata küsüyorum ne var yani o çay kaşığı 1000 yıl geçse de orada dursun yeri değişince kör oluyorum bulamıyorum 😭
Birgün kadife kaplı mini bir kuranıkerim almış benim tv ünitesine koymuş kağıt bir çanta içinde bende toz alırken abdestsiz dokunmayın diye her defasında kulplardan tutup kenara koyuyorum mobilyalarım tozunu alıp aldığım gibi aldığım yere koyuyorum... Neyseseee aradan yıllar geçti annem geldi aaa bu kuran burda mı kalmış dedi... İçini açtık çantasından hiç mi çıkartmadın kızım dedi mfkx içinden paralar çıktı fjdj😌öyle de emanete sahip çıkar milim yerinden oynatmambelki bak söyle yaparsan hayatin kolaylasir düsüncesinden yapiordur.
Yapicak bisi yok cicegim bosver gönlü olsun. Gidince tekrar eski düzene sokarsin : )
Birgün kadife kaplı mini bir kuranıkerim almış benim tv ünitesine koymuş kağıt bir çanta içinde bende toz alırken abdestiz dokunmayın diye her defasında kulplardan tutup kenara koyuyorum mobilyalarım tozunu alıp aldığım gibi aldığım yere koyuyorum... Neyseseee aradan yıllar geçti annem geldi aaa bu kuran burda mı kalmış dedi... İçini açtık çantasından hiç mi çıkartmadın kızım dedi mfkx içinden paralar çıktı fjdj😌öyle de emanete sahip çıkar milim yerinden oynatmam
Birinin kapımın önünde birisine “Gökhan!” diye bağırdığını duyduğuma yemin edebilirim ama duymamışımdır herhalde.
Çok seksi çığıırıyor reenkarnasyonda çığırtkan kuş olacakVallahi de billahi de Hasan diyor 🤣
Herkes gönlüne ve yeteneğine göre reenkarne olsun tabi 😁Çok seksi çığıırıyor reenkarnasyonda çığırtkan kuş olacak
1. Büyük Almancı 🆚 Almancı olmayan türk kızı savaşı x te başlamış.
Öfkeliler ve şımarıkların arasında ki versus, yine ikisi arasında bunlar zır cahil diyen aklı başında bir kitle var işte , yüz suları hürmetine gülüp geçiyoruz.
Bunlar ne çirkin ithamlar, ne görgüsüzlük, ne gösteriş.
Yolla yav@Eru neredesin ya falım geldi yine.. Kalkıp kahve yapma üşeniyorum online olunca dürtsene fincanımda neler var
sonucu nereye yazcan kral ? bizde okuyabiliyor muyuz ?Yolla yav
Reis siz niye okuyabilesiniz ki?sonucu nereye yazcan kral ? bizde okuyabiliyor muyuz ?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.