Ayaküstü hayat dersi için teşekkürler ssdhdj
yalanLARINI mı işte bu çok ağırdı sjdjkckf
ben bunu çoğal olarak algıladım. yalan değilse yalan de ? aklsdjaskdYazmak istemeyince de elim ağrıyo, tırnağımı derin kesmişim falan diyorum 😂
Ayaküstü hayat dersi için teşekkürler ssdhdj
yalanLARINI mı işte bu çok ağırdı sjdjkckf
ben bunu çoğal olarak algıladım. yalan değilse yalan de ? aklsdjaskdYazmak istemeyince de elim ağrıyo, tırnağımı derin kesmişim falan diyorum 😂
ben bunu çoğal olarak algıladım. yalan değilse yalan de ? aklsdjaskd
unutup yakalandığın, pot kırdıgın oldu mu hiç (:Bi kaç tane daha var o kadar
Canım bi dk arkadan kargocu arıyor , kapı çalıyor kargo gelecekti , aklımdayken müşteriye mail atmam lazım gibi ekru yalanlar hsjsjss
unutup yakalandığın, pot kırdıgın oldu mu hiç (:
çok iyi yaa akjdaskj düşük bedelli risk askdjas en sevdiğim asdksaKimse ardı arkasına düşmedi öyle de güveniyorlar demekki yada kabullendiler artık :))
benim giyim mağazazında yediğim tribe verdiğim tepki...Azönce bir kuyumcudan trip yedim ŞAKA DEĞİL 🙄
benim giyim mağazazında yediğim tribe verdiğim tepki...
unutursun zamanla..
Prenses kuyumcu 😂Azönce bir kuyumcudan trip yedim ŞAKA DEĞİL 🙄
Prenses kuyumcu 😂
"abi sende mi sevgilinden ayrıldın?" diyeydin asdkjsadkValla dicektim abi biz bu konuyu forumca daha yeni işledik yapma etme diye 😂
İşte foruma üye olmamanın eksikliğini yaşıyor adamcağız.Valla dicektim abi biz bu konuyu forumca daha yeni işledik yapma etme diye 😂
"abi sende mi sevgilinden ayrıldın?" diyeydin asdkjsadk
Ağlama oynaaa demek geldi içimden daha çok sjdjjfg
İşte foruma üye olmamanın eksikliğini yaşıyor adamcağız.
Sabah sabah hiç güleceğim yoktu, Lavinia. Teşekkür ederim 🤗
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.