Ben de sana onu soyleyecektim. Erken erisim aldin mi?
Kaçar mı aldım tabi. İlk oyunu oynamadım ama 2. oyunu baya araştırdım, diablo nun yerini fazlasıyal doldurabilecek bir potansiyel görüyorum. Tam da böyle bir oyun arıyordum ilaç gibi geldi. Umarım sorun yaşamayız. Heycanla bekliyorumBen de sana onu soyleyecektim. Erken erisim aldin mi?
Mercanery kanka benim degismez. Diablodan beri okcu/arbaletciHangi class ile baslamayi dusunuyorsun
@Xasthur
Neden hep erol tas olmaya ugrasiyorsun sen .dOyun zamanı kavga çıkarırım oynayamazsınız..
Severisss..Neden hep erol tas olmaya ugrasiyorsun sen .d
ingiliççemi geliştirecek program falan fişman var mı öneri
kursa gidiyorum a1.1 hiş vaktim yok kelime bilgimi şeyetmek istiyorum merkez
ingiliççemi geliştirecek program falan fişman var mı öneri
kursa gidiyorum a1.1 hiş vaktim yok kelime bilgimi şeyetmek istiyorum merkez
tişkürleeer🤍Bol bol yabancı dizi + tüm sosyal medya uygulamalarını ingiliççe kullanmak + ingiliççe basit çocuk kitapları okumak.
+++++ Anadili gibi ingiliççe konuşan Amerigalı biri var aramızda. O daha iyi tavsiyeler verir.
@KahKaha seni piste alalım.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.