Lol adami kanser eder. Acilen lol u birakmalisinnBi lol oynayak dedik nerde hıyar turşusu var denk geldi arkadaş
Bu yeni nesil iletişim kurmayı asla bilmiyor mide bulandırıcılar ıyyy alcan küreği dövcen böyle beyninin çalışmayan kısımları aktif olacak oy babam dicek 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️👌👌👌
o sırada her akşam lol yayını yapan benLol adami kanser eder. Acilen lol u birakmalisinn
kazanamamış bu aradabugün sosyal medyada kesinlikle bulamadığım eski kız arkadaşımın 2019 senesinde dokuz eylül üniversitesine yüksek lisans başvurusu yaptığını öğrendim, çok pişmanım hayvan gibi özlüyorum
Ulaşma şansı yok mu 😭bugün sosyal medyada kesinlikle bulamadığım eski kız arkadaşımın 2019 senesinde dokuz eylül üniversitesine yüksek lisans başvurusu yaptığını öğrendim, çok pişmanım hayvan gibi özlüyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.