Kendime gelemiyorum
öyle zamanlarda , gelmemeye zorlamamak en iisi oluyor.
Kendime gelemiyorum
Yok memeEmzik ?
![]()
En sonunda bu da oldu. BNu hayatta bunu da görecekmişim. Bundan sonra bir allahın kuluna güvenirsem şerefsiz namerdim
Bu dünyamızı yaktık bari ahiretimizi kazanalım inşallah 🤲
Bir maçı da sinir krizi geçirmeden rahat rahat izlesek ne olur ya
Bilemiyorum Galatasaray benim huzurumu bozmak için çırpınıyor dur bakalım nolcak (:Batman bu ara sana rahat batior olabilir mi ajabaa: )
Benin kafa aynı.. Yağmur'dan yağmura..1 aydır arabayı yıkayacam fırsat bulamıyordum. Çok şükür yağmur yağdı temizlendi biraz
Hiç birşey için geç değil yeter ki bi yerden başlaOrayıda yaktık gibi hadi hayırlısı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.