Hint fakirine bak hele bizi dolandıracak
![]()
Gerçekten öyle birsey varmış gibi arasana Allah aşkına beni kurtarın ne isterseniz yaparım de asdfgdhl
Para istiyorlarGerçekten öyle birsey varmış gibi arasana Allah aşkına beni kurtarın ne isterseniz yaparım de asdfgdhl
Allah'ın bahşetmiş olduğu nefesi bunlar için boşa harcamayalim Lavinia 😀
Para istiyorlarSonrada küfür edip kapatıyorlar : D
Komik bir hikayem var ama seninki de fena değil skgjsgHahahshdj eğlence olurdu 😀
Ben olsam siz verin ben size sonra ödeyeceğim nolur çoluk çocuğum var abi derdim kdkfkg
Komik bir hikayem var ama seninki de fena değil skgjsg
utanırım sjklşsdAnlatta gülelim shsdjf
Atla yüz yetiş kjsgsEminönü’nde ineceğime Karaköy’de indim ben anlayana kadar vapur gitti ona gülüyorum şuan mdmkfkc
Yakında dur o zaman seni görürse gelmez jksgs@Tupac kadının biri seni iyi hırpalamak istiyormuş. Benden dost tavsiyesi fazla tek takılma 😂
O kadar korkutucuyum demek. Özel guvenlik mesleğine mi geçiş yapsam ne yapsamYakında dur o zaman seni görürse gelmez jksgs
O kadar korkutucuyum demek. Özel guvenlik mesleğine mi geçiş yapsam ne yapsam
Gözümde kendini savunabilen biri gibi duruyorsun emin misin?Est. sen beni cesurca savunabilirsin diye düşündüm. Malum Kadına şiddete hayır .d
Gözünde öyle isem gelsin kimden ne gelirse klsjglksgGözümde kendini savunabilen biri gibi duruyorsun emin misin?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.