Sabahın beşinde eve gelirsen işe de gidemezsin aferin sana Nepenthe
Ne yaziyoooo😏172'nci sayfa, 7'nci cümle.
Teyzeme söylicem seni: )) evin yolunu mu bulamadin
Ara ara geliyorum aslınd taşındığım için yorucu bir yerleşme süreci oluyor
eh işte ya, yaşama tutunma çabaları. sende ne var ne yok@velevki sen nasılsın nasıl gidiyor
Misafirlerim vardı yedik içtik herkesler gitti çayımı aldım oturuyom 🤭eh işte ya, yaşama tutunma çabaları. sende ne var ne yok
afiyet olsun. ben de istiyorum o günün gelmesini :')Misafirlerim vardı yedik içtik herkesler gitti çayımı aldım oturuyom 🤭
Bir gün keyfim yerinde iyiyim falan diyeceğin gün gelsin yaw
afiyet olsun. ben de istiyorum o günün gelmesini :')
Kemal sunal filmi gibiydi sen ne diyorsun kdmflfmlf adamla girdik eve banyo tavanına bakıyoz uzaylı görmüş gibi epkfpfkgğgö bu süreçte 4 5 kere asansör bozuldu bide telekomcu geldi alt kata abla bi kurşun döktür diyor lemfpkrşgmg off yaaaHUOAAYDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA sadjıuhayslıjaskmdalsd büyük bahtsızlık :d çok çok geçmiş olsun, güldüm allah affetsin :d
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.