Burda herşey çok farklı 😀Hiç yoktan iyidir işte , diorum ya tr de farklı.
Burda herşey çok farklı 😀Hiç yoktan iyidir işte , diorum ya tr de farklı.
Sanki birisi gökyüzünden hortumla su tutuyor, o derece şiddetli bir yağmur var
Annem gök gürültüsüne uyandı o kadar şiddetlibuna dolu denir ; ) burada cok normal .
Annem gök gürültüsüne uyandı o kadar şiddetli
Suan disardayim orti de 5 gibi evde olurum o zaman akariz. Ben dun girdim doğradım milletti ciktim 😁@Nobody ortiiii delta force akalım diyecektim ama steam sunucuları göçüp duruyor![]()
Suan disardayim orti de 5 gibi evde olurum o zaman akariz. Ben dun girdim doğradım milletti ciktim 😁
Bu ara misafirler var kiz kardesim evlecek ya sizin ordan almancilar falan geliyor bunaliyorum 😁Hep disardasin 5 gibi evde oluyorsunn ne isler ceviryorsunnn djdjjd
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.