Tam seni anlamasamdan daYemek tarifi lazım diyerek bu konuya bir tüy dikebilirim @Vera
Akşama ne yemeliyim derdim var simdi
Tam seni anlamasamdan daYemek tarifi lazım diyerek bu konuya bir tüy dikebilirim @Vera
Karar verecektik, hallederiz :))Tam seni anlamadan da
Akşama ne yemeliyim derdim var simdi
Evet ne pişirelim?Karar verecektik, hallederiz :))
Bu saatte ahiret sorusu gibi oldu bu yalnız :))Evet ne pişirelim?
Olmaz aradan çıkartıp eve geçerken malzemelerle geçmeliyim. Taze taze. Yemekten önce eksik malzeme çıksın tekrar çık, tekrar gir olmaz beyefendi.Bu saatte ahiret sorusu gibi oldu bu yalnız :))
Yemek yapmaya başlamadan 30 dk önce ulaşmalısın hanımefendi :)
bence makarnayı önce bir check edelim. Ama güzel bir sosu olacak.Olmaz aradan çıkartıp eve geçerken malzemelerle geçmeliyim. Taze taze. Yemekten önce eksik malzeme çıksın tekrar çık, tekrar gir olmaz beyefendi.
Önce burun kıvırdım ama köz biber, brokoli ile fena olmaz makarna sanki.bence makarnayı önce bir check edelim. Ama güzel bir sosu olacak.
Seviyorsan çorba ve fırında yapılabilecek bir yemek.
Ben olsam dışarıdan söylerdim ama aklıma ilk gelenler bunlar :))
Çeşitlendirince burun kıvırırsan burnun düşebilir hanımefendi, bağımsız bir yapın olduğunu tahmin ederek düşen burnunu eğilip almaya tenezzülde edemezsin.Önce burun kıvırdım ama köz biber, brokoli ile fena olmaz makarna sanki.
Hayvan çiftliği aslında güzel de hep araya bir şeyler girdiği için yarım kaldı 😊Pek hosuna gitmemis galiba, hangi kitap o? 😌
Neden bahsetmiştik, gelmediğim için konuyu unuttum :)Bunun neyini bulacak erkekler
Bir paylaşım ile alakalı idi. Videoda bir hanım abla gaz çıkarırken hediye atan abiler ile alakalı jxjxj ama epey oldu.Neden bahsetmiştik, gelmediğim için konuyu unuttum :)
Seviyorsunuz böyle şeyleri :)Bir paylaşım ile alakalı idi. Videoda bir hanım abla gaz çıkarırken hediye atan abiler ile alakalı jxjxj ama epey oldu.
Ben daha somut şeyleri seviyorum hzhzSeviyorsunuz böyle şeyleri :)
Ayva çok iyi geliyor ama :)Ayva yaprağı kaybattım, iç iyi gelir. Ah annem ah iyi ki bir grip olduk, ne kadar ot çöp varsa içirdi sağolsun asdfhjk :)
Ayva çok iyi geliyor ama :)
İyi ediyorsun bence 😀Anne hatırına ne getirse yiyip içiyoruz. Bir de ayvayı deneyelim bakalım 😀
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.