yaşlanıyorum sanırım..
Hepsini kapatsinlar.Hele yatili kurslarini.
Siddetle karsiyim.
Cocugun psikolojisine de yarari yok bunlarin.
O konuda haklisin.
Her sey diplomaya odakli oldugundan,insanlarin beyni de gidik.
Halen devam ediyor maalesef Raison beycigim.Hatirliyon mu cemaat evlerini ? Millet siraya girmisti bir ara ajsj
Halen devam ediyor maalesef Raison beycigim.
Herkes cocuklari hedef almis.
VefasızBunların son karpuzlar olması beni üzüyor neyse ki mandalin geldi. Kendimi ilişkisi biter bitmez yeni sevgili yapan erkek gibi hissettim vallahi seni en çok seviyorum karpuz ama mandalinde eski yarim.
Eksik tamamlanmadiysa sirf etkinlik baslasin diye gelebilirim arzu ederseniz @Lotus hanimcimÜcretsiz bir etkinlik mi
Geçen yıl ilk defa ücretsiz olanlara katıldım. Çok eğlendim gerçekten. Hem ter attım hem kahkaha. Bu yıl bir grubun açılmasını bekliyorum. Sayı tamamlanması için. Kışa girerken herkes içeri giriyor 🤭🤭
Aramiza hos geldin @BeatriceBunların son karpuzlar olması beni üzüyor neyse ki mandalin geldi. Kendimi ilişkisi biter bitmez yeni sevgili yapan erkek gibi hissettim vallahi seni en çok seviyorum karpuz ama mandalinde eski yarim.
Hoş buldum teşekkür ederim bu faslı geçmiştik diye hatırlıyorum neyse her güne hoş geldin desende olur kabulümdür. Karpuzla ilişkim bitiyor bugün zaten üstüme gelmeyin. Aynen aynen bitirmeden başlamanın inceliklerini biz nerden bilelim. Bitirmeden başlamak biter bitmez üff ne varsa eskide var yaşasın tam bağımsız karpuzculuk.Aramiza hos geldin @Beatrice
Kadinlar asla iliskisi biter bitmez baska bir iliskiye baslamaz katiyennn
Amarihanın sıradaki oyununu söyle bize @Johns
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.