Yok ya gerçek olamaz
Hayırlı olsun @nunu çok eğlenceli bir aktivite 🙈Yağlı boya kursu 15 eylül başlangıç bakalım nasıl olacak ^^
birde zumba pilates yoga var zumbaya gitmek istiyorum gibi bi kararsızımHayırlı olsun @nunu çok eğlenceli bir aktivite 🙈
Ben zumbaya gidyorum aşırı stres attırıyor kız😂😂😂 birde grup kafana uygunsa ohhh keyfebirde zumba pilates yoga var zumbaya gitmek istiyorum gibi bi kararsızımbugün onada kayıt için başvuruya gidicem umarım günleri çakışmaz
![]()
öyle diyorsan kararım kesinleşiyor gibi gibiBen zumbaya gidyorum aşırı stres attırıyor kız😂😂😂 birde grup kafana uygunsa ohhh keyfe
Ücretsiz bir etkinlik miöyle diyorsan kararım kesinleşiyor gibi gibi![]()
![]()
![]()
Bende eğleniym böyle hani hemde stres atmış olayım diyorum.
Hala haraketsizim güzel bir geçiş olur :)
evet bende ilk kez katılacağım belediyenin ücretsiz kurslarıÜcretsiz bir etkinlik mi
Geçen yıl ilk defa ücretsiz olanlara katıldım. Çok eğlendim gerçekten. Hem ter attım hem kahkaha. Bu yıl bir grubun açılmasını bekliyorum. Sayı tamamlanması için. Kışa girerken herkes içeri giriyor 🤭🤭
Yok ya gerçek olamaz((
Günlerce nasil sürmüs o iskence?
Ailesi hic mi merak etmemis cocugum günlerce ne yapiyor ne ediyor diye?
Cocugunuzu kimseye emanet etmeyin.
Cok gereksiz seyler o kamplar yurtlar.Yurt , kamp vs gibi bir sey düşündüm aslinda
Cok gereksiz seyler o kamplar yurtlar.
Cocugun yeri evidir.
O yapanlar da cocuk.
Nasil bu reddeye gelmisler?
Somali deki cocuk askerler de böyle egitiliyor iste.
Hepsini kapatsinlar.Hele yatili kurslarini.Gereksizlikten ziyade zaruri, recycle edilmesi gerekiyor cocuklarin, YIBO larin kurulus amaci bu tabi aslinda ama iste, istismar vs girla donuyor iceride, bu cocuklarin cocuklara yaptiklari, bir de yetiskinlerin yaptiklari var daha.
Hepsini atlatip liseyi bitirirsen yirtiyorsun iste, devlet 657 ye geciriyor direk
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.