Yemen ellerinde bir gemiinin içinde dünya oluyor galiba burası, hoş buldum bu arada. Özlemişim.Aaaaa @Calut hg nerelerdeydin sen
Veysel Karani :d mübarek topraklar hımm hoş geldin aramıza yenidenYemen ellerinde bir gemiinin içinde dünya oluyor galiba burası, hoş buldum bu arada. Özlemişim.
Çok hoş buldum yeniden. İyi ki varsınız.Veysel Karani :d mübarek topraklar hımm hoş geldin aramıza yeniden
Senin dolap mi benim dolap mi?😂Eksik tamamlanmaiysa sirf etkinlik baslasin diye gelebilirim arzu ederseniz @Lotus hanimcim
ayy çokoçç görünüyooo
Kurabiyeler bitince nick değişecek mi pekiayy çokoçç görünüyooo
canım çekti püfsko
değişem miKurabiyeler bitince nick değişecek mi peki
Bende yiyeyim ona göre![]()
Kurabiyeyi yedikkk nolcak şimdiiii 🤣🤣🤣🤣🤣değişem mi
Geçmiş olsunHasta oluyorum galiba hiç halim kalmadı.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.