İçinden Geçeni Söyle

Beatrice

Bronz Üye
Biraz para harcayasım geldiği için dışarı çıkmıştım oturduğum yerden olanı tatmin etmediyse neyse güya kaş kalemi bakacaktım bal aldım eve dönüyorum hayır öyle aman aman bal da yiyen biri de değilim ki.

CaT

🎈
Board Admin
Biraz para harcayasım geldiği için dışarı çıkmıştım oturduğum yerden olanı tatmin etmediyse neyse güya kaş kalemi bakacaktım bal aldım eve dönüyorum hayır öyle aman aman bal da yiyen biri de değilim ki.

Oluyor arada öyle, dönem dönem 🥲

Lotus

Özel Üye
Platin Üye
Bazen bazı insanların fişini çekmek istiyorum.

leblebitozu

Gümüş Üye
nunuyla takıl öğrenirsin
@nunu benim gönlümü zaten yakın zamanda yıldız haritama mı baktı birşey yaptı onunla kazandı ona danışırım artık bi ara 🤪

haaa bu arada @ivan divandelen sen dj'din değil mi ? erkin koray özel yayınından sonraki programda şarkı armağan edecektin miydi öyle birşey yapacaktın ? ne durumda 🤣🤣

@nunu benim gönlümü zaten yakın zamanda yıldız haritama mı baktı birşey yaptı onunla kazandı ona danışırım artık bi ara 🤪

haaa bu arada @ivan divandelen sen dj'din değil mi ? erkin koray özel yayınından sonraki programda şarkı armağan edecektin miydi öyle birşey yapacaktın ? ne durumda 🤣🤣

kaç yıldı oldu hatırlamıyorum gecenin sonuna doğru sevdiğim 2-3 kişi haricinde kimseler kalmamıştı... o gün çalmışımdır belki, durum ise yok belirsiz belki bir gün yayın yaparım

leblebitozu

Gümüş Üye
kaç yıldı oldu hatırlamıyorum gecenin sonuna doğru sevdiğim 2-3 kişi haricinde kimseler kalmamıştı... o gün çalmışımdır belki, durum ise yok belirsiz belki bir gün yayın yaparım
yaparsan etiketler misin beni de ?
gelip senden istek parça isterim 😇

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
Bu havalar beni üşütüyor gardaş

-a-

Altın Üye
İpliği iğneden geçiremiyoruz, içimizden nasıl geçirelim? En fazla aklımızdan geçer.

leblebitozu

Gümüş Üye
daha saat 12'ydi vakit donmuştu. gerçekten iş olmasına rağmen vakit geçmedi. nasıl bi uzay-zaman kırılımında kaldım bugün acaba..

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Bildiğini okuyor hayat, her nasıl olsa...

Üst Alt