Biraz para harcayasım geldiği için dışarı çıkmıştım oturduğum yerden olanı tatmin etmediyse neyse güya kaş kalemi bakacaktım bal aldım eve dönüyorum hayır öyle aman aman bal da yiyen biri de değilim ki.
Baklavalar cikti mi 🤪Karın kaslarımı hissetmiyorum şu an 😩
Biraz para harcayasım geldiği için dışarı çıkmıştım oturduğum yerden olanı tatmin etmediyse neyse güya kaş kalemi bakacaktım bal aldım eve dönüyorum hayır öyle aman aman bal da yiyen biri de değilim ki.
@nunu benim gönlümü zaten yakın zamanda yıldız haritama mı baktı birşey yaptı onunla kazandı ona danışırım artık bi ara 🤪nunuyla takıl öğrenirsin
@nunu benim gönlümü zaten yakın zamanda yıldız haritama mı baktı birşey yaptı onunla kazandı ona danışırım artık bi ara 🤪
haaa bu arada @ivan divandelen sen dj'din değil mi ? erkin koray özel yayınından sonraki programda şarkı armağan edecektin miydi öyle birşey yapacaktın ? ne durumda 🤣🤣
yaparsan etiketler misin beni de ?kaç yıldı oldu hatırlamıyorum gecenin sonuna doğru sevdiğim 2-3 kişi haricinde kimseler kalmamıştı... o gün çalmışımdır belki, durum ise yok belirsiz belki bir gün yayın yaparım
olur da bir gün yaparsam ve unutmazsam diyelim.yaparsan etiketler misin beni de ?
gelip senden istek parça isterim 😇
anlaştık madem ((:olur da bir gün yaparsam ve unutmazsam diyelim.
Eee yavaş yavaş belirginleşmeye başladıBaklavalar cikti mi 🤪
zma diye bir multivitamin var kas ağrılarını hafifletmek için bir araştır hiç sevmem kas ağrısıKarın kaslarımı hissetmiyorum şu an 😩
Dinlenmesi kafi gelir uyuyacak uyuyamayan güzelzma diye bir multivitamin var kas ağrılarını hafifletmek için bir araştır hiç sevmem kas ağrısı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.