hangileri yawYordu bu muhabbetler beni.
İş yerindekiler iştehangileri yaw
Nick değiştin emin değilim diyelim.İlk kez mi 😲 çabuk unutmuş.
Burçlarla arası iyi.
Hocam kuyumcudan almıyorum artık, bozdururken 100 TL farkla zengin ediyorum kuyumcuyuElinizdeki altınları bozdurmayın. Altın artık daha değerli. 😂 | 1 7 1 5 ₺ - 16.16
Evet 🙂 aslında baya da oldu değişeli sadece pek giremedim.Nick değiştin emin değilim diyelim.
pluofil gibi bir nickin ve yüz silüeti profilin vardı yay burcusun :)
Yeni şeylere zor alışıyorum hiç sevmiyorum![]()
Karnavalsiz festivalNe gibi seylerrr
sarılabilirsin meselanapsam ki
Yanlış anlaşılma olmuş. Kuyumcuya gidecek vaktimiz yok, direkt madende çalışanların üzerindekileri alıyorum bende. Gün içinde üstüne bulaşan tozları biriktiriyorum.Hocam kuyumcudan almıyorum artık, bozdururken 100 TL farkla zengin ediyorum kuyumcuyumakas farksız olandan alırım belkim
![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.