Ama ama ama gozlerim aradı
Ama ama ama gozlerim aradı
Yooo gayet iyiyim
Bende sormayacağım artık hih![]()
70 tl di 1 kg aldımdı5 baş sarımsak diyor ya. Sarımsağın kilosu kaç para haberin var mı??
Kahvaltılık sos yapacağım. Mecbur alacağım. Bir de her şeye kullanıyorum ben sarımsağı.70 tl di 1 kg aldımdı![]()
1 kg bana tüm kış gider sanırımKahvaltılık sos yapacağım. Mecbur alacağım. Bir de her şeye kullanıyorum ben sarımsağı.
kedini at şu fotuma görelim huysuz prensTahminlerim tutmuştur
Daha tutacak kısımları vardır![]()
Çünkü sevgilin yok temiz ikinci el bir tane bulalım sana akarı kokarı olmasın özellikle ter kokmasın biraz kavga eder biraz koklaşır gül gibi anlaşırsınızcanım hiç birşey yapmak istemiyor yaa günlerim niye böyle geçiyor ki benim![]()
ama çünkü bir dönem benim idlime dolanmıştı birinin çocuğu söylüyordu amma çünküğğğğ diye
Hemen korkuyorum yalnız kaldım sanıyorumama çünkü bir dönem benim idlime dolanmıştı birinin çocuğu söylüyordu amma çünküğğğğ diye
ben forumdayım aslında ara ara yazıyom![]()
Yerler seni eti cinnnnnnnnnnn!! : )))Hemen korkuyorum yalnız kaldım sanıyorum
Oyun yayını izliyorum bir arkadaşım poposundan 5 6 adet ayak çıkmış olan 1 kolu bedeninden büyük bir bossla savaşıyorHemen korkuyorum yalnız kaldım sanıyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.