İçinden Geçeni Söyle

Raison Detre

Jenseits von Gut und Böse
Altın Üye
Paşa reisin yavrularını da görmek nasip olur inşallah , aslında mahalle popülasyonuna bakarsak bebeleri de olabilir piyasada, kedi sokak kedisi olunca amca edasıyla sevinemiyoz :D

@Lotus atta bakalım hadi

Lotus

Özel Üye
Platin Üye

Raison Detre

Altın Üye
Kaç mahalleyi karıştırdı kim bilir paşa🤭

Tamam @leblebitozu

rahat etmediği yerde istirahat ettirmiyor kuran çarpsın, sevilirken ayarını kaçırırsan pataklıyor :D

Çok asil şerefsiz ve çok istikrarlı :D o kadar istikrarlı ki profil resmimde gördüğünüz yerde 1 senedir bekler, o fareyi kafaya takmış :D

Lotus

Özel Üye
Platin Üye
rahat etmediği yerde istirahat ettirmiyor kuran çarpsın, sevilirken ayarını kaçırırsan pataklıyor :D

Çok asil şerefsiz ve çok istikrarlı :D o kadar istikrarlı ki profil resmimde gördüğünüz yerde 1 senedir bekler, o fareyi kafaya takmış :D
Tam sokak kızı gibi yırtıcı desene:)
Senin profilinde kedi mi vardı🤭🤭
Hiç fark etmedim🙈

Eru

Platin Üye
Muşta ile genç bir kardeşimizi öldürmüş bir orospu evladı. Memlekette bu kadar orospu olmamasına rağmen, bu kadar orospu çocuğu nasıl türedi hayret ediyorum.
Her insanın yaşam hakkı vardır diye düşünürdüm. Artık dayanamıyorum. Yok arkadaş. Herkes yaşamayı hak etmiyor. Başkasının yaşamını elinden alanın, yaşamaya hakkı yok.

Raison Detre

Altın Üye
Ya özgürlük ya kölelik
Dikkat çekici gönderme 🤭

Bundan önce sessizlik ile ilgili bir alıntı yapmıştım ya , hah o alıntıyı yaptığım kitapta aynı zamanda "özgürlük cehennemdir" diyor, paşanın hayatta kalma mücadelesine bakınca bu cehennemde görünüyor.

sokakta olması vahşice ama adil, evde olması etik ama zalimce.

Lotus

Özel Üye
Platin Üye
Bundan önce sessizlik ile ilgili bir alıntı yapmıştım ya , hah o alıntıyı yaptığım kitapta aynı zamanda "özgürlük cehennemdir" diyor, paşanın hayatta kalma mücadelesine bakınca bu cehennemde görünüyor.

sokakta olması vahşice ama adil, evde olması etik ama zalimce.
Hangi kitap?
Seninle bu konulari konuşmayacağım merak etsem de, ben bilmem deyip sıyrılıyorsun. Çok sıkıcı😂

Raison Detre

Altın Üye
Hangi kitap?
Seninle bu konulari konuşmayacağım merak etsem de, ben bilmem deyip sıyrılıyorsun. Çok sıkıcı😂

Cehenneme övgü , Gündüz Vassaf'ın totalitarizmi eleştirdiği güzel bir kitap, sokratçı sanırım gerçeklerin önce aksini süsleyip satar kitapta, sonra kendi kurduğu duvarı kendi yıkar. Tavsiye ederim.

bilmorumdur belkim :D

Lotus

Özel Üye
Platin Üye
Cehenneme övgü , Gündüz Vassaf'ın totalitarizmi eleştirdiği güzel bir kitap, sokratçı sanırım gerçeklerin önce aksini süsleyip satar kitapta, sonra kendi kurduğu duvarı kendi yıkar. Tavsiye ederim.

bilmorumdur belkim :D
Kendi kendine hükümdar yaniii. Tamam bakacağım @Raison Detre

Bilen sensin, bilmeyen sensin, kendi şahidin sensin.

Üst Alt