Yapmaz öyle şeyler.Annenin terliğinin menzili ne kadar
Yapmaz öyle şeyler.Annenin terliğinin menzili ne kadar
Ben de hiç anlamam ekmek yapmaktanYapmaz öyle şeyler.
Yanlış alıntıya yazdın. 🤪Ben de hiç anlamam ekmek yapmaktan![]()
Her sabah uyandırırsan ne bekliyorsun :)))Yanlış alıntıya yazdın. 🤪
Bir daha olmaz hanfendi .Her sabah uyandırırsan ne bekliyorsun :)))
Huy oldu her gece uyanmakBir daha olmaz hanfendi .
Ne reçeli 😘Bu saatte reçel yapacağım. Aklımı seveyim.: ))
Ellerine sağlık şimdiden ben iş yapmaya bir hevesle başlayıp dağılmaya başlayınca çok pişman oluyorumErik.
Dün aldım, bal gibi.: ))
Sen başlattın ama 🤪 hadi uyuyalım.Uykumu açtın @Tonyukuk
Fluffy giderSen başlattın ama 🤪 hadi uyuyalım.
cennet sıkıcıdır benceCehennemde ne yapacağım bu sıcağa dayanamazken
sütlaaççdaa kiiimmm neerrdeee haniii 🙈🙈@Chen sütlaç doğum yapmışşşş. Yiahhh yavrulari görmen lazım 🙈🙈 gözler kapalı meme yolunu bulamıyorlar. Resmen bittim hallerine 🙈
Fotoğrafı gelir mi çiçeğim@Chen sütlaç doğum yapmışşşş. Yiahhh yavrulari görmen lazım 🙈🙈 gözler kapalı meme yolunu bulamıyorlar. Resmen bittim hallerine 🙈
Hani şuan çalıştığım akademiden önce bir yerde çalışıyordum ya oranın kedisiydi🙈sütlaaççdaa kiiimmm neerrdeee haniii 🙈🙈
evett yaaa merakla bekliyorummm 🙈Hani şuan çalıştığım akademiden önce bir yerde çalışıyordum ya oranın kedisiydi🙈
Fotoğraflari alınca atarım @Chen ve @leblebitozu
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.