Kaç mahalleyi karıştırdı kim bilir paşa🤭Paşa reisin yavrularını da görmek nasip olur inşallah , aslında mahalle popülasyonuna bakarsak bebeleri de olabilir piyasada, kedi sokak kedisi olunca amca edasıyla sevinemiyoz
@Lotus atta bakalım hadi
Tam sokak kızı gibi yırtıcı desene:)rahat etmediği yerde istirahat ettirmiyor kuran çarpsın, sevilirken ayarını kaçırırsan pataklıyor
Çok asil şerefsiz ve çok istikrarlıo kadar istikrarlı ki profil resmimde gördüğünüz yerde 1 senedir bekler, o fareyi kafaya takmış
![]()
Tam sokak kızı gibi yırtıcı desene:)
Senin profilinde kedi mi vardı🤭🤭
Hiç fark etmedim🙈
Ya özgürlük ya kölelikya sokak kedisi olacak ya köle başka alternatifi yok zaten
he kedi var tabi , paşayla uzun zamandır arkadaşız asdklj
Ya özgürlük ya kölelik
Dikkat çekici gönderme 🤭
yok ne küsmesi sıkıntı yok@İ love you bana küstün mü? Neden film dizi paylaşmıyorsun?
nickiniz çok klasik bir söz olmasına rağmen çok güzelmiş 🤭yok ne küsmesi sıkıntı yok
Hangi kitap?Bundan önce sessizlik ile ilgili bir alıntı yapmıştım ya , hah o alıntıyı yaptığım kitapta aynı zamanda "özgürlük cehennemdir" diyor, paşanın hayatta kalma mücadelesine bakınca bu cehennemde görünüyor.
sokakta olması vahşice ama adil, evde olması etik ama zalimce.
Hangi kitap?
Seninle bu konulari konuşmayacağım merak etsem de, ben bilmem deyip sıyrılıyorsun. Çok sıkıcı😂
Kendi kendine hükümdar yaniii. Tamam bakacağım @Raison DetreCehenneme övgü , Gündüz Vassaf'ın totalitarizmi eleştirdiği güzel bir kitap, sokratçı sanırım gerçeklerin önce aksini süsleyip satar kitapta, sonra kendi kurduğu duvarı kendi yıkar. Tavsiye ederim.
bilmorumdur belkim![]()
teşekkür ederim sizinde nick'iniz güzelnickiniz çok klasik bir söz olmasına rağmen çok güzelmiş 🤭
kolay kolay kimse sevmez leblebi tozunu ama teşekkür ederimteşekkür ederim sizinde nick'iniz güzel
yooo çocukluğumuzun en sevilenlerden birisiydi :)kolay kolay kimse sevmez leblebi tozunu ama teşekkür ederim![]()
değil mi ? herkes sevmiyor ama işte (:yooo çocukluğumuzun en sevilenlerden birisiydi :)
40 yaşında olsan ne yapardındeğil mi ? herkes sevmiyor ama işte (:
küçükken türlü türlü oyunlar oynarken yerdik.
yaşlandık iyice 🤪
Sen yaşlandıysan biz ölelim kuzum.: )))değil mi ? herkes sevmiyor ama işte (:
küçükken türlü türlü oyunlar oynarken yerdik.
yaşlandık iyice 🤪
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.