Engelle :)))))Ben de cevap vermiyorum ama ısrarla da yazılmaz ki
Engelle :)))))Ben de cevap vermiyorum ama ısrarla da yazılmaz ki
Aile grubu dışında hiçbir grubu kabul etmiyorum. Çaktırmadan çık :)))
Zengin olaydın yardımcı bulurdun kendine fakiriz hayallerimiz bile vizyonsuzBir kadın yemek yapmıyorsa, temizlikten bihaberse, eşinin evladının giyimine kuşamına özen göstermiyorsa ondan bir s*k olmaz.
Tek kriterim bu anasını satiyim. Kadınım, gerçek bir kadın olsun yeter.
Zengin olaydın yardımcı bulurdun kendine fakiriz hayallerimiz bile vizyonsuz![]()
Yardımcı bulacak paramız yoksa yardım isterler o vakitYine de kadın yardımcı bulurdum ama. :d
Helal kızz, nasıl yaptın bana da öğret .dtemizlik üstüne buz gibi soda iyi geldi
bu hafta 3 kilo vermenin şerefine daha iyi geldi
sağlıklı beslendim aşkım skbdksnd 2 öğün bide 5ten soora bişi yemiyomHelal kızz, nasıl yaptın bana da öğret .d
Valla olsana, haftada 3 kilo rekor gibi bir şey ya!sağlıklı beslendim aşkım skbdksnd 2 öğün bide 5ten soora bişi yemiyom
online diyetisyenin olam
ben azıcık hayvan iştahlıyım zjxnkxjxkdj kesince çat diye vücudum şokada girmiş olabilirValla olsana, haftada 3 kilo rekor gibi bir şey ya!
Ben tek öğün, bazen iki öğün yiyorum ama 5te çok erken
Bir de dondurmasız yapamıyorum yazın jddudd
Vücudumu şoka sokmanın yollarını bulmalıyım dhdhdudududben azıcık hayvan iştahlıyım zjxnkxjxkdj kesince çat diye vücudum şokada girmiş olabilir
kahvaltıda hurmalı yulaf süt karıştırıp akşamdan dolaba atıyom yumuşuyo bebişko sabah onu yiyorum ara öğünde kuruyemiş veya kuru kayısı veya incir vs akşamda 6 olmadan ev yemeği yapıyorum azcık azcık yiyorum bol salatayla mesela bugün kısır yapcam yoğurtla onu yiycem ehuheVücudumu şoka sokmanın yollarını bulmalıyım dhdhdududud
Hayatım sen nasıl açlıktan ölmüyorsun.....kahvaltıda hurmalı yulaf süt karıştırıp akşamdan dolaba atıyom yumuşuyo bebişko sabah onu yiyorum ara öğünde kuruyemiş veya kuru kayısı veya incir vs akşamda 6 olmadan ev yemeği yapıyorum azcık azcık yiyorum bol salatayla mesela bugün kısır yapcam yoğurtla onu yiycem ehuhe
mecbur ya kurbana dana diye kesceklerdi beni………….Hayatım sen nasıl açlıktan ölmüyorsun.....
Muazzam bir şarkı buldum ben dün, kendime armağan etmiştim ama seninle paylaşacağım, bekle geliyorum djduddumecbur ya kurbana dana diye kesceklerdi beni………….
hemen bakayımMuazzam bir şarkı buldum ben dün, kendime armağan etmiştim ama seninle paylaşacağım, bekle geliyorum djduddu
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.