İçinden Geçeni Söyle

forumtutkunu

Platin Üye
Piyasanın dengesini öyle bir bozdular ki, tavan olmuş tahtaların kademelerinde mal satan yok. Bir satmaya başladılar mı da, önünü alabilene aşk olsun. Artık şu satışlar başlasın da, oyuna dahil olalım.
Gerçek yatırımcı satar tamamen çıkmaz düştüğünde tekrar almaz mıydı :honk: bunları kademeli yapmıyor muyduk :honk: manipülasyoncu musun sen :honk:

WarrenBuffett

Uzaklaştırıldı
Gerçek yatırımcı satar tamamen çıkmaz düştüğünde tekrar almaz mıydı :honk: bunları kademeli yapmıyor muyduk :honk: manipülasyoncu musun sen :honk:
Tahtacılar dengesi bozulmuş piyasada dipten malı aldılar ama şimdi tavandan satacak adam bulamıyorlar. Derinlik yok çünkü. Gerçi bizim KY'a mal kilitlemek çocuk oyuncağı da, düzeltmeyi bir an önce hızlı yapma derdindeler. Enflasyon ve dolar bazında yeni dip ve tepeleri yapsınlar ki, piyasayı o aralıkta testereye soksunlar.

Kademeli alım & satım zaten düzeltme sonunda ve ralli sonunda yapılır. Tekrar alım yapmaları için sağlam düzeltme lazım ki, dipten maliyetlenme yapılabilsin. Sen hiçbir spekülatörün tepeden maliyetlendiğini gördün mü? Tepeden maliyetlenen düpedüz gerizekalıdır çünkü 🤣 🤣

Manipülasyoncu değilim ama, ana baba bankacı (hele de anne tarafı piyasada ağır abi olarak bilinen yatırım bankacılığı şirketlerinden birinden emekliyse) olunca insan ister istemez genetik yatkınlık içinde olup tahtacılar gibi düşünmeye başlıyor. 🤣🤣

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
Tamam bıktık artık nemden sonbahar gelebilir mi

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Çok yandım kıvranıyom dün gece zordu bugün daha iyiyim
Sizin orda da bu teyyare böceklerinden var mı 🤣🤣🤣 çok tatlışlar
Toparlarsın sen.: ))

Bu sene hiç görmedim o böceklerden. İlginç bir şekilde bu yaz pek böcekle haşır neşir olmadım.

Aura

•paeonia•
Özel Üye
Toparlarsın sen.: ))

Bu sene hiç görmedim o böceklerden. İlginç bir şekilde bu yaz pek böcekle haşır neşir olmadım.
Fark ettim de sadece böcek değil, sivrisinek ve sinekte diğer seneler gibi çok değil.
Hatta ben bir iki tane dışında hiç denk gelmedim. 🫤

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye
Derim söküldü kemiklerimden ayrıldı nemden

-a-

Altın Üye
Yaşıyorsunuz bu hayatı.. Almanya'da olmasa bineceğimiz yok. Boşu boşuna Magnum yemekten bademciklerimiz telef oldu.

"Padişahım çok yaşa."

Ekran Resmi 2023-08-17 14.57.40.png

Fluffy

𝓔𝓰𝓵𝓮𝓷 𝓖𝓾𝔃𝓮𝓵𝓲𝓶
Elmas Üye

-a-

Altın Üye
Haftaligi 1.500 dolar az da degilmis

TL olarak çok fark yok aslında evet.
Çorbaya da 10 EUR ödüyoruz.
Maseratiye binmek için 140 kase çorbadan vaz geçmek gerekiyor.

S90 ve benzerine Türkiye'de aynı süre (bir hafta) binmek için, Çorbayı 50₺ olarak baz alırsak, 630 kase çorba içmekten vaz geçmek gerekiyor.

Ekran Resmi 2023-08-17 17.27.28.png

Üst Alt