Tam değilim ama olucam.Senin kast ettiğin güç de güçlü müsün? Eğer öyleyse ne ifade ediyor ki sana?
Tam değilim ama olucam.Senin kast ettiğin güç de güçlü müsün? Eğer öyleyse ne ifade ediyor ki sana?
Başarılar o halde sana:)Tam değilim ama olucam.
Başaracağım, sanada başarılar.Başarılar o halde sana:)
Buralardayım da bu konularda değilim genellikle yeni konularda oluyorum.oo @Egolu Narsist Patriarkal naber yoksun pek ortalarda ?
Bana neden sormuyorsunoo @Egolu Narsist Patriarkal naber yoksun pek ortalarda ?
evet, yeni konular doğru. başka nerelerdesin mesela ?Buralardayım da bu konularda değilim genellikle yeni konularda oluyorum.
Tahtımda oturuyorum.evet, yeni konular doğru. başka nerelerdesin mesela ?
@leblebitozu 'nun bi kaç yorumunu gördüm. şakasına bile bişi desem uçan tekmeyi ağzıma vuracak gibi hissettim alkdkasldBana neden sormuyorsun![]()
Ya kahkaha attım afedersin🤭🤭 sen savaş, tarih filmleri de izlersin kesin🤭Tahtımda oturuyorum.
İyi kızdır ya. Tanısan bayılırsın🙈@leblebitozu 'nun bi kaç yorumunu gördüm. şakasına bile bişi desem uçan tekmeyi ağzıma vuracak gibi hissettim alkdkasld
naber nasılsın
siyasetçisin yani ?Tahtımda oturuyorum.
dayaktan mı aksjdsakjdsaİyi kızdır ya. Tanısan bayılırsın🙈
@leblebitozu sana içimden geçer dedi😂😂siyasetçisin yani ?
dayaktan mı aksjdsakjdsa
şaka şaka. şimdi gelir içimden geçer akjsdkjas
nasıl gidiyor hayat herşey yolunda mı ? var mı canını sıkan bi konu![]()
Mutlak güce sahip bir hükümdar siyasetçi sayılıyorsa evet siyasetçiyim.siyasetçisin yani ?
dur, etiketleme. uyuyan devi uyandırma akdjka@leblebitozu sana içimden geçer dedi😂😂
Sıcaklar dışında herşey yolunda birde ne yiyeceğimi bulursam tam olacak şimdi🤭🤭
Sen nasılsın?
Arada izlerim.Ya kahkaha attım afedersin🤭🤭 sen savaş, tarih filmleri de izlersin kesin🤭
tanrı (veya adına ne deniyorsa) dışında mutlak güç kimde olabilir ki başka ?Mutlak güce sahip bir hükümdar siyasetçi sayılıyorsa evet siyasetçiyim.
kimsede.tanrı (veya adına ne deniyorsa) dışında mutlak güç kimde olabilir ki başka ?
Minnacık elleri ve ayakları var onu nasıl dev çıkardın @alcatraz 🤭🤭🤭dur, etiketleme. uyuyan devi uyandırma akdjka
makarnaya ne dersin ? soslu klasjdkjas yanına da buz gibi ayran
ben iyiyim yaa modum düşüktü bugün ama şuan fena değilim tşk ederim sordugun için
sana bu meşakkatli yolda başarılar o halde kralkimsede.
corona'da küçüktü hepimizi dize getirdi. hatırlatırım kasdjjasdMinnacık elleri ve ayakları var onu nasıl dev çıkardın @alcatraz 🤭🤭🤭
Yok makarna yemeyeceğim. Gözleme?
Ay duymasın @alcatraz seni dürter durur dikkat et🤭🤭sana bu meşakkatli yolda başarılar o halde kral
corona'da küçüktü hepimizi dize getirdi. hatırlatırım kasdjjasd
gözleme olur... ıspanaklı + peynirli (veya kaşarlı) ?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.