Ne tarz seversin?:)Arada izlerim.
Ne tarz seversin?:)Arada izlerim.
kim duymasın yaa @leblebitozu mu ? bence duymasa iyi olur akdjkasjdsAy duymasın @alcatraz seni dürter durur dikkat et🤭🤭
Biz neden burada sohbet ediyoruz😂kim duymasın yaa @leblebitozu mu ? bence duymasa iyi olur akdjkasjds
çünkü içimizden geçeni söylüyoruz ve en doğru konu "içinden geçeni söyle" aklsdjsakdBiz neden burada sohbet ediyoruz😂
Allah cezanı gittttt @alcatraz 🤭🤭🤭çünkü içimizden geçeni söylüyoruz ve en doğru konu "içinden geçeni söyle" aklsdjsakd
ne önerirsin ?
o zman ben sofraya gidem, hazır kovulmuşkenAllah cezanı gittttt @alcatraz 🤭🤭🤭
bana pek farketmiyor.Ne tarz seversin?:)
hem doğru hem yanlış tanımışsın ama zamanla tanırsın, forumda kalırsam 😇@leblebitozu 'nun bi kaç yorumunu gördüm. şakasına bile bişi desem uçan tekmeyi ağzıma vuracak gibi hissettim alkdkasld
naber nasılsın
doğru söze ne denir ki bebekimm 🙈🙈@leblebitozu sana içimden geçer dedi😂😂
Sıcaklar dışında herşey yolunda birde ne yiyeceğimi bulursam tam olacak şimdi🤭🤭
Sen nasılsın?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.