Aynen bende anlamadım bulutlu esiyor ama o bile fayda etmiyorNe kadar boğucu bir hava var ya.
Nemden öleceğiz.Aynen bende anlamadım bulutlu esiyor ama o bile fayda etmiyor
Ben ölmüş olabilirim. Kendimi sudan çıkmış ve can çekişen balık gibi hissediyorum. 🤦Nemden öleceğiz.
İyidir seni sormalı.
Bende iyiyim. Havalar nasıl?:)İyidir seni sormalı.
Sıcak sizin orada havalar nasıl?Bende iyiyim. Havalar nasıl?:)
Galiba asfalta parçalarımı bırakmış olabilirim. Ne zaman biter sıcaklar, bir fikrin var mı?Sıcak sizin orada havalar nasıl?
Eylül ortası belki.Galiba asfalta parçalarımı bırakmış olabilirim. Ne zaman biter sıcaklar, bir fikrin var mı?
Yazı sever misin?Eylül ortası belki.
Notrüm diyelim ( çoğu şeye olduğu gibi), sen severmisin?Yazı sever misin?
Nötr olmadığın birşey var mı?Notrüm diyelim ( çoğu şeye olduğu gibi), sen severmisin?
Bir kaç şey var kendimi ve gücü severim( belki düşünsem birkaç bir şey daha çıkar bunlar aklıma ilk gelenler ), yazın sonrasını sevmeme sebebin sıcaklar mi?Nötr olmadığın birşey var mı?
Yazın başını severim. Sonrasını hiç sevmiyorum.
Güçlü müsün peki?Bir kaç şey var kendimi ve gücü severim( belki düşünsem birkaç bir şey daha çıkar bunlar aklıma ilk gelenler ), yazın sonrasını sevmeme sebebin sıcaklar mi?
Güçten kastın ne ( daha doğrusu hangi tür güç)? Sonbaharın gelmesine 15 gün kaldı sıcaklar için 25 30 gün beklemen gerekebilir.Güçlü müsün peki?
Evet nefes aldırmıyor. Artık bence gelebilir sonbahar. Ben tamamım🙈
Senin kast ettiğin güç de güçlü müsün? Eğer öyleyse ne ifade ediyor ki sana?Güçten kastın ne ( daha doğrusu hangi tür güç)? Sonbaharın gelmesine 15 gün kaldı sıcaklar için 25 30 gün beklemen gerekebilir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.