Oha 🤦Canım benim. Yapıştırdığım bantları ısırır çıkarır benimki. Geçen bilgisayarın yerini değiştirdim, kablolar dışarda kaldı, bantladım. Tüm bantları ısırıp kopardı. Hani ters, yapışkanlı falan anlamaz. : ))))
Ona göre her şey oyun.
Kısırlaştırdıktan sonra bir tık daha iyi gibi gibi. En azından daha sevecen, daha sokulgan.Oha 🤦
Bizimkide çok koşuyor atlıyor evde falan ama saksı 1 kere devirdi kızdım o zaman birdaha saksıların olduğu rafa çıkmadı 🤦
Sizinki perdeye tırmanıyor ne bileyim ben küçükken perdeden vazgeçirmek için çok kızdım ellemez hiç perdeye sinek falan kovalarken atlıyor bir kaç yere tırnak taktı o kadar
Seni kedi nasıl birşey ya 🥺
8 aylık 4 ay daha sabret sakinler
İnşallah tabi 🤣
Ben mişha orası nan diyorum tv ünitesine falan çıkıyor bana bakıyor kafa sallıyom iniyor 🤣🤣🤣🤣 inmez ise ayağa kalkıyom bu sefer inip kaçıyor 🤣Kısırlaştırdıktan sonra bir tık daha iyi gibi gibi. En azından daha sevecen, daha sokulgan.
O değil de ben seviyorum bu yaramazlıklarını, beni uğraştırmasını. Belki ondan çok fazla bağırmıyorum ya da tepki vermiyorum. O da şımarıyor tabi.: )))))))))))))))
Kutu olayını biz de yaşıyoruz.ddd Oyuncak almıyorum artık. Kutular, ipler, tokalar yetiyor ona.ddBen mişha orası nan diyorum tv ünitesine falan çıkıyor bana bakıyor kafa sallıyom iniyor 🤣🤣🤣🤣 inmez ise ayağa kalkıyom bu sefer inip kaçıyor 🤣
Ben sen gibi bakamıyom sanırım kedi ya salonu kapatıyorum çoğu zaman zaten
Hep oynayacağı bir şeyler oluyor holde kediye ait kargo gelince karton kutu bırakıyorum çok seviyor başka şeylere musallat olmuyor 🤣🤣🤣
Valla ben aldım ama inan kutuları daha çok seviyor sen doğru olanı yapmışsınKutu olayını biz de yaşıyoruz.ddd Oyuncak almıyorum artık. Kutular, ipler, tokalar yetiyor ona.dd
yanıyo yanıyorummm bir ihtimal biliyorumm o da ölmek senin içinnn
ne'n var guzumGerim gerim gerildim.
Önemsiz, salla...ne'n var guzum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.