Yağmur yağıyor buradaKalktım erkenden uyutmadı kedi ile babası ses yaptılar -,-
Serin ama güzel şuan
Yağmur yağıyor buradaKalktım erkenden uyutmadı kedi ile babası ses yaptılar -,-
Serin ama güzel şuan
bulutlu yağmur yok ama ferah serin bi hava varYağmur yağıyor burada
Dün sabah çok güzel esti öğleden sonra kavurdu, akşam nemden öldükbulutlu yağmur yok ama ferah serin bi hava var
Kedinin tasmayı koltuğa bağladım tüm camlar foraaaaaaaaa
Dışarıyı izliyor oda![]()
Valla burda anca sabah iyiydi dün berbattı yaDün sabah çok güzel esti öğleden sonra kavurdu, akşam nemden öldük
Gece sabaha karşi aşiri esmeye başladı camlar kapılar vuruyordu :d
Sabah bi kalktım sağanak yağmur şimdi durmak üzere oralara da gelir umarım yağmur toprak ferahlasın azıcık
Çok kalitesiz uykum vardı bin kere kalktım desem yalan olmaz yaValla burda anca sabah iyiydi dün berbattı ya
şimdi esiyor yani çok güzel 3 buçuk 4 saat uyudum ama kalktım çünkü bu serin hava kaçmazdı![]()
sıcaktan mıÇok kalitesiz uykum vardı bin kere kalktım desem yalan olmaz ya
Hayır korkunçlu şeyler gördümsıcaktan mı
Valla ben at kestaneli mentollü jelden sürüp uyuyabiliyorum. Onuda çok sürünce donuyorum
Buz koymuşsun gibi yapıyor sürdüğün yeri o soğuklukla uyudum uyudum yoksa tekrar![]()
Haydaaa 🚬🚬🚬Hayır korkunçlu şeyler gördüm![]()
Ayy kimseye gitmesin ya uykunun kalitesini bozuyorHaydaaa 🚬🚬🚬
Korkunç rüyaları bana yollayın ben bayılırım lkmdfg
yok beya ben kendi kontrol etmediğim rüya görmüyorum zaten lucid rüya görüyorum zevkli oluyor.Ayy kimseye gitmesin ya uykunun kalitesini bozuyor
Uyumaya devam edebiliyor musun çiçeğim pekiyok beya ben kendi kontrol etmediğim rüya görmüyorum zaten lucid rüya görüyorum zevkli oluyor.
Uyanmam ki korkunç rüyadan şeytanlı yaratıklı cinayetli hepsini gördüm yerler falan yarıldı neler neler
Severim![]()
uyansamda korkmuş olmuyorum bu yüzden evetUyumaya devam edebiliyor musun çiçeğim peki
buzz gibi uyandık çok şükür jgjfjfKalktım erkenden uyutmadı kedi ile babası ses yaptılar -,-
Serin ama güzel şuan
valla oooooohhhhhhh beeeeeebuzz gibi uyandık çok şükür jgjfjf
yağmurlandık
çok mutlu uyandım vallahivalla oooooohhhhhhh beeeeee
Dün benim bugün senin mikafam çatlayacak
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.