İçinden Geçeni Söyle

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Canım benim. Yapıştırdığım bantları ısırır çıkarır benimki. Geçen bilgisayarın yerini değiştirdim, kablolar dışarda kaldı, bantladım. Tüm bantları ısırıp kopardı. Hani ters, yapışkanlı falan anlamaz. : ))))
Ona göre her şey oyun.
Oha 🤦
Bizimkide çok koşuyor atlıyor evde falan ama saksı 1 kere devirdi kızdım o zaman birdaha saksıların olduğu rafa çıkmadı 🤦
Sizinki perdeye tırmanıyor ne bileyim ben küçükken perdeden vazgeçirmek için çok kızdım ellemez hiç perdeye sinek falan kovalarken atlıyor bir kaç yere tırnak taktı o kadar
Seni kedi nasıl birşey ya 🥺
8 aylık 4 ay daha sabret sakinler
İnşallah tabi 🤣

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Oha 🤦
Bizimkide çok koşuyor atlıyor evde falan ama saksı 1 kere devirdi kızdım o zaman birdaha saksıların olduğu rafa çıkmadı 🤦
Sizinki perdeye tırmanıyor ne bileyim ben küçükken perdeden vazgeçirmek için çok kızdım ellemez hiç perdeye sinek falan kovalarken atlıyor bir kaç yere tırnak taktı o kadar
Seni kedi nasıl birşey ya 🥺
8 aylık 4 ay daha sabret sakinler
İnşallah tabi 🤣
Kısırlaştırdıktan sonra bir tık daha iyi gibi gibi. En azından daha sevecen, daha sokulgan.

O değil de ben seviyorum bu yaramazlıklarını, beni uğraştırmasını. Belki ondan çok fazla bağırmıyorum ya da tepki vermiyorum. O da şımarıyor tabi.: )))))))))))))))

nunu

K♥N
Gezegen yöneticisi
Elmas Üye
Kısırlaştırdıktan sonra bir tık daha iyi gibi gibi. En azından daha sevecen, daha sokulgan.

O değil de ben seviyorum bu yaramazlıklarını, beni uğraştırmasını. Belki ondan çok fazla bağırmıyorum ya da tepki vermiyorum. O da şımarıyor tabi.: )))))))))))))))
Ben mişha orası nan diyorum tv ünitesine falan çıkıyor bana bakıyor kafa sallıyom iniyor 🤣🤣🤣🤣 inmez ise ayağa kalkıyom bu sefer inip kaçıyor 🤣
Ben sen gibi bakamıyom sanırım kedi ya salonu kapatıyorum çoğu zaman zaten
Hep oynayacağı bir şeyler oluyor holde kediye ait kargo gelince karton kutu bırakıyorum çok seviyor başka şeylere musallat olmuyor 🤣🤣🤣

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Ben mişha orası nan diyorum tv ünitesine falan çıkıyor bana bakıyor kafa sallıyom iniyor 🤣🤣🤣🤣 inmez ise ayağa kalkıyom bu sefer inip kaçıyor 🤣
Ben sen gibi bakamıyom sanırım kedi ya salonu kapatıyorum çoğu zaman zaten
Hep oynayacağı bir şeyler oluyor holde kediye ait kargo gelince karton kutu bırakıyorum çok seviyor başka şeylere musallat olmuyor 🤣🤣🤣
Kutu olayını biz de yaşıyoruz.ddd Oyuncak almıyorum artık. Kutular, ipler, tokalar yetiyor ona.dd

CaT

🎈
Board Admin
Mecnunuuuu cok seviyommmmmmm

ConteS

👑
Gümüş Üye
yanıyo yanıyorummm bir ihtimal biliyorumm o da ölmek senin içinnn

ConteS

👑
Gümüş Üye
seni benden başkası kesmez aslaaaaaağ

ConteS

👑
Gümüş Üye
bi ben etmez kimi istersen x - +

ConteS

👑
Gümüş Üye
pişmanları oynayacaksın sonraaaağğğ

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
Gerim gerim gerildim.

döngüsel

Don't give up!
Süper Mod
BU KIZ BU KADAR ÖNEMLİ DEĞİL ARKADAŞLAR.

İsmini andıkça daha da kıymete biniyor. Görüyor, okuyor ve mutlu oluyor. Mutlu ol diye yapıyoruz bunu zaten, çünkü biz çok insancılız.

Üst Alt