Benle mi takıldın yoksa haberim mi yok lkmdfgdhYine abuk subuk şeylere takılmaya başladım...
Ben hiç yapmıyom çook nadirenistanbula biri ateş atmış olmalı
makyajsız gezmezdim makyajdan iğrendim günlerdir
Buz koy kasların rahatlasın SAD.Bir şeylerin yerini değiştirirken kolumu fazla zorlamışım galiba, sızlıyor sabahtan beri...
😭 Bunun çok ağlayanı işte o SAD.ya sen SAD filan koyuyosun cumlenin sonuna yiaaaa 🤗 🥲 @nunu
Giriyorum Klaus :)denize gir ozaman velevkicigim .
Ahh döngüsel yapma kuzum sonra pişmanlık fayda etmiyorBir şeylerin yerini değiştirirken kolumu fazla zorlamışım galiba, sızlıyor sabahtan beri...
eyeliner delisiydim küpe bile takamıyorum ya bunaldımBen hiç yapmıyom çook nadiren![]()
bende gelim mi çok sıkılıyom zjxnmxnfkfişteki en güzel günümdü sanırım.
yağğğnii, diğer günlere nazaran diyelim
sıcakta da halı sahaya gidiyoruz.
umarım ölen ayılan bayılan olmaz![]()
son halı saha maceranı hatırlıyorum gibi sanki top yerine seni atmışlardı kaleyeişteki en güzel günümdü sanırım.
Ayyy yapma yapmaaa şu sıcakta magma delinmiş gibi yerden bile sıcak fışkırıyorişteki en güzel günümdü sanırım.
koşmama kararı aldık ama yapmama kararı almadık.Ayyy yapma yapmaaa şu sıcakta magma delinmiş gibi yerden bile sıcak fışkırıyor
arada geçiyorum hala sdkajaskdson halı saha maceranı hatırlıyorum gibi sanki top yerine seni atmışlardı kaleye
ayranın yok içmeye kalecilik senin neyine![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.