Ben geliyorum gidiyorum tekrar geliyorum birdaha gidiyorum 😀Sen terk etmemiş miydin bu kaçıncı tatildir Ya Rab!
Anlık durum değişiyor bende.
Ben geliyorum gidiyorum tekrar geliyorum birdaha gidiyorum 😀Sen terk etmemiş miydin bu kaçıncı tatildir Ya Rab!
Allah gelişine gidişine kuvvet versin baban akaryakıt şirketi sahibi miBen geliyorum gidiyorum tekrar geliyorum birdaha gidiyorum 😀
Anlık durum değişiyor bende.
IBAN? 😄Çünkü ben sebebini biliyorum 1 TL verirsen söylerim
Amin inşallah teşekkür ederim.Allah gelişine gidişine kuvvet versin baban akaryakıt şirketi sahibi mi
TR bilemm kaçIBAN? 😄
🕋📿Amin inşallah teşekkür ederim.
Hayır değil 🙄🥺
TR bilemm kaç
Parayı bekliyorum sorunu söylerim ama çözümü kendin bul
Oha ljsdnfgsdg
Şimdi bunu duymaya hazır mısın?
Arkana yaslan neden canının sıkıldığını sana söylerim
Çünkü senin sevgilin yok
Bir trip atsa, naz yapsa dünyayı burnundan getirip mesajıma 3 saniye geç döndün dese sıkıntı kalmaz
Olsa dert olmasa dert......... Olunca da naz çekmezsiniz, kızı aramaz ihmal edersiniz. Ne olacak bu haller 🚬🚬🚬🚬🚬🚬🚬🚬🚬🚬🚬🚬Galiba bildin. 😄
Ben senin bildiğin erkeklerden değilim. 🤪😄Olsa dert olmasa dert......... Olunca da naz çekmezsiniz, kızı aramaz ihmal edersiniz. Ne olacak bu haller 🚬🚬🚬🚬🚬🚬🚬🚬🚬🚬🚬🚬
Arkana yaslan neden canının sıkıldığını sana söylerim
Çünkü senin sevgilin yok
Bir trip atsa, naz yapsa dünyayı burnundan getirip mesajıma 3 saniye geç döndün dese sıkıntı kalmaz
villayi saticam sanirim 17milyon veren var@Klaus a sıcaklar dert mi o villadan sıkılınca diğer villaya
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.