atla geel. izlemeye gelen arkadaşlarımın eşleri var yabancılık çekmezsin lkasdljasbende gelim mi çok sıkılıyom zjxnmxnfkf
atla geel. izlemeye gelen arkadaşlarımın eşleri var yabancılık çekmezsin lkasdljasbende gelim mi çok sıkılıyom zjxnmxnfkf
bende severim kendisinieyeliner delisiydim küpe bile takamıyorum ya bunaldım
bu çocuk okumaz..............................arada geçiyorum hala sdkajaskd
soluklanmak iyi geliyor![]()
Aşk olsun bir dünya geçmiş olsun nasılsın yazdım kaza yapınca bildirimim kapalı diyon bişe gördüğün yok sallama bariBana gelince oh çekiyorlar
Ohhhhhh
Ohhhh
Oh![]()
müslüm dinleyince depresyonda hissediyorum ben 😭"Şarkı" denince arabesk, "arabesk" denince Müslüm gelir aklıma.
müslüm dinleyince depresyonda hissediyorum ben 😭
Geçmiş olsunEyyy mide
Sen nasıl bir organımsın
Önce taş kesildin
Şimdi de bulantı ile trip atıyorsun
Yeter daaaa
Teşekkür ederim:))Geçmiş olsun
Bir şeyemi sinirlendin naptın
bulantı ilacı falan var beni araç tutuyor diye kullanıyorum iyi geliyor elinin altında vardır belki iç istersenTeşekkür ederim:))
Aslında güzel bir gün geçirdim. Bende anlamadım. Akşam beşten sonra resmen taş yutmuş gibiydim, son bir saattir yumuşamaya karar verdi, şimdi de bulanıyor 🤭🤭
Sakız çiğniyorum hafiflemez ise onu denemeyi düşünüyorum:))bulantı ilacı falan var beni araç tutuyor diye kullanıyorum iyi geliyor elinin altında vardır belki iç istersen
Şifa olsun kuzum 🥰Sakız çiğniyorum hafiflemez ise onu denemeyi düşünüyorum:))
Teşekkür ederimmmŞifa olsun kuzum 🥰
Videoyu buldum atmayı unuttumTeşekkür ederimmm
Sen kabakları ne yaptın🤭🤭
Videoyu buldum atmayı unuttumşdkmfg
View: https://www.youtube.com/watch?v=909C1QO9Jzo&t=81s
Ben kuru soğanla yaptım gerisi hemen hemen aynı Sızma zeytinyağı ekledim en son piştikten sonra sızma pişince ağırlaşıyor sevmiyom![]()
Geçmiş olsun @SerdaRDemekki neymiş balık ve dondurm beraber yenirse hastanelik olurmussun öğrenmiş olduk
Teşekkür ederim, hayır dondurmada süt olduğu için Balık yediğinde dokunurmus keza ölüm tehlikesi varmış benimde midemi sisirdi yeni düzeldim çok şükür iyiyim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.