sen deli ben manyak gel hiç ayrılmayakDelirmek için akla ihtiyacımız olduğunu biliyorsak akıllıyızdır
Bilmeyelim çiçeğim![]()
sen deli ben manyak gel hiç ayrılmayakDelirmek için akla ihtiyacımız olduğunu biliyorsak akıllıyızdır
Bilmeyelim çiçeğim![]()
Ooo kafiyeli söz 💃sen deli ben manyak gel hiç ayrılmayak
kitap yazacam sana bebisOoo kafiyeli söz 💃
Selam cağnım hatun.Selam gençler.
Napıyonuz kuzum? Keyifler nasıl?Selam cağnım hatun.
Bugün biraz huysuz, aşırı sıcaktan boğuldum. :/Napıyonuz kuzum? Keyifler nasıl?
O hepimizde var, direniyoruz.: )))Bugün biraz huysuz, aşırı sıcaktan boğuldum. :/
Sen ne yapıyorsun?
Allah kolaylık versin yavrum.O hepimizde var, direniyoruz.: )))
Mola verdim biraz. Tempoyu artırıp zaman daha hızlı geçsin istiyorum ama nafile.: ))
Antalya 40 derece şu an Aliciğim dikkat et kendine güneş çarpmasınsezlongta uyuya kalmisim 2 saat ulan deniz shortuyla da uyuya kalinca efso gozukuom ya
Klaus, ben sıcaktan ölmek üzereyim, yazamıyoğğruuum.sen bisi yazmicanmi hic yazmionda artik bana ofya dhdhdhshshh @velevki
iyiyim velevkicigim burada yanior ya 40 derece suan.... sende iyi ol havuza filan gir serinle (: xdDöngüsel
Klaus, ben sıcaktan ölmek üzereyim, yazamıyoğğruuum.
Nasılsın,ne haber?
Daim olsun. Ben havuz sevmem Klaus, tercihim daima deniz :)iyiyim velevkicigim burada yanior ya 40 derece suan.... sende iyi ol havuza filan gir serinle (: xd
denize gir ozaman velevkicigim .Daim olsun. Ben havuz sevmem Klaus, tercihim daima deniz :)
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.