Seni seçti pikaçu. ))Âaaaaaaaa
Peki benim bundan haberim var mığğğ Yooohhhh 🤣🤣🤣
Seni seçti pikaçu. ))Âaaaaaaaa
Peki benim bundan haberim var mığğğ Yooohhhh 🤣🤣🤣
Bir bey açtığı konuları sildirmek istedi sabah beri konu siliyorlardıSeni seçti pikaçu. ))
Mod hanım şey ben konu sildiricemSuç atacak biri lazımdı jfjf
Amaaan ye gitsinbugün bir tık zorladı gibi diyet beni![]()
Konu sildirmek nedir ay .)Bir bey açtığı konuları sildirmek istedi sabah beri konu siliyorlardı![]()
Ne gibi istila?O değilde istanbula gidince denize gitmek istiyordum...
Bağzı plaj istilası haberleri görüyrorum bi ürküm ben ya nasıl gidicez hal böyleyken 🚬![]()
Ücretli ücretsiz neredeyse tüm plajlar zapt edilmiş durumdaO değilde istanbula gidince denize gitmek istiyordum...
Bağzı plaj istilası haberleri görüyrorum bi ürküm ben ya nasıl gidicez hal böyleyken 🚬![]()
Benim bütün postlarimi siler misin ,@Chen ?)))))Mod hanım şey ben konu sildiricem![]()
Yıldık biraz bugun ya jfjdBenim bütün postlarimi siler misin ,@Chen ?)))))
Hiç sevmem kakabalik plajları. Koylar tercihim.Ücretli ücretsiz neredeyse tüm plajlar zapt edilmiş durumda
Gizli saklı ulaşma uzak koylar bulabilirsen bir tık daha iyi durumdalar ama önermiyorum
Kıyamam. Sen de baya sildin yılmadan.Yıldık biraz bugun ya jfjd
Ayneenn koylar daha güzel oluyor ve daha temizHiç sevmem kakabalik plajları. Koylar tercihim.
Kuzum sanırım kendi keyifçi halimden sıkıldımAmaaan ye gitsin
suriyeli dolu plajlar diye haberler okuyorum..Ne gibi istila?
Ekmeksiz hayat hayat değil. Ye gitsin yaKuzum sanırım kendi keyifçi halimden sıkıldım
Bu boş vermişliğin beni mutsuz edip etmediğini anlamaya çalısıyorum.
Birde ski disiplinli kızı özledim bir tık
Zaten sabah eşim sen kalk tam kahvaltı yaparken o portakallıyı hatırlattı ay midem bulandı.. Yediğim 2 parça bişeydi zaten oda zıkkım oldu
Etleri haşladım sonra uzun uzun doğrayıp yağsız bi çevirdim güzel oldu ya tadı 2 de haslanmıs yumurta yedim az yağlı süzme peynirle yarım avokado yedim Kötü değildi
Ekmeksiz 2. günüm ayak bilekleri inceldi hemen valla ödem kaybediyorum sanırım
suriyeli dolu plajlar diye haberler okuyorum..
Ben hiç rahat edemem ki kapısından geri dönerim e bu dedikleri yerler benim istanbuldaki evime 20 dk münübüs gittiğimiz yerler yani
View: https://twitter.com/mervesongur35/status/1675587802933739520?s=20
Bir sürü gördüm
Ben mesela aile plajıhna veya mekanına gençlerin doluşmasına ayar oluyorum.Danalar !
Afedersiniz :$
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.