Artık akrabam gibi hissediyorum
Hepsi değil, bazıları çok tatlı ve iyi ki varlarAkrabalar da cok sevilmiyo saniyordum![]()
mesela eltiler:)Hepsi değil, bazıları çok tatlı ve iyi ki varlar
Bayılırım eltiyemesela eltiler:)
keşke tüm akrabalar eltiler gibi olsa o zamanBayılırım eltiye
keşke tüm akrabalar eltiler gibi olsa o zaman![]()
ilk defa duyuyorum bunu ben. eltim olmadığından sanırımKuma gemisi yürür, elti gemisi yürümez demişler 🚬
Ben senden daha yaşli olduğum için bilmem çok normalilk defa duyuyorum bunu ben. eltim olmadığından sanırım![]()
estağfurullah, benim cahilliğimdendir o bence...Ben senden daha yaşli olduğum için bilmem çok normal
Bak söylüyorum sende onu ısır 🤣🤣🤣🤣Dün akşamki çıldırma faslında hoparlörü devirmişti. Bozulmuş...
Kızıyorum ayağımı ısırıyor.
Nerelere atayım kendimi, bilmiyorum.ddd
O neydi kız 🤣🤣🤣🤣Kuma gemisi yürür, elti gemisi yürümez demişler 🚬
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.