konyaaltinda bulusalim gencler
Ben seviyorum akdenizi . Karadeniz,ege soğuk suyu, sevmiyorum.Akdenizde suya bir daldım bir çıktım yetti Teşekkür ederim Ben almıym![]()
![]()
Karadenizde büyü sen git akdenizde yüz heee Yok
İnsan üstünden tuz silkeler mi velevki o nasıl tuz
Sabah erken saatte mantıklı ben kalabalıkta mutsuz oluyorum.
aynen bende suya dalamıyorumBen seviyorum akdenizi . Karadeniz,ege soğuk suyu, sevmiyorum.
Kalabalık ben de hiç sevmiyorum ve iğreniyorum
Karadeniz derin korkayrum yüzerken.))) dalış yapamıyorum mesela..aynen bende suya dalamıyorum
ege soğuk ve tuzlu orasınıda sevmiyorum
Karadeniz soğuk olmaz sabah serindir akşama sıcacık oluyor![]()
Ben gözlükle dibini göremediğim bir yere kadar gittim artık dip karanlıktı lkndfgKaradeniz derin korkayrum yüzerken.))) dalış yapamıyorum mesela..
başın saolsun kuzumMuhabbet kuşumu kaybettim bu sabah... Minnoş da anladı bağırıp duruyor evde..
He heyemin ederim her haltı herşeyi her detaylı düşünmekten gerçekten yoruldum.
o nolur bu nolur ??!?!?!
ebeninki olur yaa 2 dk sus mkmun beyni
Üzdü..Muhabbet kuşumu kaybettim bu sabah... Minnoş da anladı bağırıp duruyor evde..
Ben bi b*k anlamıyorum astrolojiden
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.