yorgunum ben kısmında aklıma niye sen geliyon acaba@döngüsel
View: https://music.youtube.com/watch?v=FXADFSV5AI4
Berbat bir şarkı, bununla beni nasıl bağdaştırdın acabaaaaa?
yorgunum ben kısmında aklıma niye sen geliyon acaba@döngüsel
View: https://music.youtube.com/watch?v=FXADFSV5AI4
şarkı nasıl ? demedim zaten. yorgunum kısmında aklıma sen geliyoırsun dedimBerbat bir şarkı, bununla beni nasıl bağdaştırdın acabaaaaa?
Çok mu "yorgunum" dedim acaba? Ne bileyim yahu.: ))))şarkı nasıl ? demedim zaten. yorgunum kısmında aklıma sen geliyoırsun dedim![]()
bilemicemÇok mu "yorgunum" dedim acaba? Ne bileyim yahu.: ))))
Şu an kendimi yorgun hissediyorum.ddbilemicemama sen geliyosan aklıma kesin yorgunsundur aksdjas
al sana mod yükselten parçaŞu an kendimi yorgun hissediyorum.dd
Nasıl arkadaşsın sen, enerjimi yükselteceğin yerde düşürdün.dd
Normal zamanda habersiz gidilmemeli gelen olursa inşallah evde olmam kapıda kalır 🤣🤣🤣Öyle şeyler olabilir
Ama
Geçiyordum uğradım diyerek akşama kadar beni eve esir etmesi beni mutlu etmez
Geçerken uğradıysan bir kahve içip gidersin
Gerçi diretebildiğim kadar diretiyorum bu konuda hayır eve gelmeyin şurada kahve içelim diyorum jfxjxj bazen :d
Kap bi enerji içeceğitam anlamı ile tükenmiş durumdayım
yerimden kalkacak halim yok:/Kap bi enerji içeceği
Uyu dinlen knkyerimden kalkacak halim yok:/
İşten cevap mi gelmedi?tam anlamı ile tükenmiş durumdayım
gün boyu hiçbir şey yabmadımUyu dinlen knk
ya işleri karıştırdılar, kendi panelleri varmış elimdeki kodları nasıl entegre edicem bilemiyorum. adama da sordum 3 defa anlattı ama o kadar şey anlattı ki bir bok anlamadım. şitres oldumİşten cevap mi gelmedi?
Amaaan canın sağ olsun seninya işleri karıştırdılar, kendi panelleri varmış elimdeki kodları nasıl entegre edicem bilemiyorum. adama da sordum 3 defa anlattı ama o kadar şey anlattı ki bir bok anlamadım. şitres oldum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumsal.org adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumsal.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri Bize Ulaşın linkimizden veya info@forumsal.org mail adresinden bize ulabilirsiniz. Bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.